مواد لازم و آموزش سالاد ماکارونی با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد ماکارونی با مرغ
سالاد ماکارونی با مرغ یکی از سالادهای خوشمزه و معروف در دنیا است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای دیدن آموزش این سالاد خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
ماکارونی فرمی | ۱ بسته |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
سس فرانسوی | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
کنسرو ذرت | ۱ عدد |
پودر سیر و پونه کوهی | به مقدار کافی |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و روغن | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
مرحله اول
برای شروع، سینه مرغ را به تکههای کوچک برش میزنیم و در یک کاسه میگذاریم. سپس در یک کاسه کوچک، روغن زیتون را با مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پونه کوهی مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط روغن زیتون و ادویهها را به کاسه مرغ اضافه میکنیم و با دست خوب هم میزنیم تا گوشت مرغ طعمدار شود. بعد، آرد سفید را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پونه کوهی مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
تکههای مرغ را در مخلوط آرد و ادویهها میغلطانیم و سپس آنها را در یک کاسه میریزیم. این کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا مرغ کمی استراحت کند و مزهدار شود.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد، ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز را با سس فرانسوی، سس کچاپ و اگر دوست داشتید ۱ قاشق غذاخوری سس تند ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. سپس سس را در یخچال میگذاریم تا خنک شود.
مرحله پنجم
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. سپس ماکارونی فرمی را به آب جوش اضافه میکنیم و طبق دستور روی بستهاش میپزیم.
“““html
زمانی که ماکارونی پخته میشود، تا زمانی که نرم شود صبر میکنیم.
مرحله ششم
بعد از پختن ماکارونی، آن را آبکشی کرده و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی ماکارونی میپاشیم. حالا وقت آن است که گوشت مرغ را از یخچال بیرون بیاوریم.
مرحله هفتم
در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن میریزیم. سپس تکههای گوشت مرغ را در روغن داغ میریزیم و خوب هم میزنیم تا تمامی بخشهای گوشت مرغ سرخ شوند.
مرحله هشتم
حال، تکههای مرغ سرخ شده را از تابه خارج میکنیم و روی توری فلزی یا دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافی آنها کاملاً برطرف شود. این کار باعث میشود تکههای مرغ تردتر شوند.
مرحله نهم
اکنون گوشت مرغ را به کاسه سالاد اضافه میکنیم. سپس سس را که از یخچال خارج کردهایم، روی سالاد میریزیم. میتوانیم سالاد را مخلوط کنیم یا به همان شکل سرو کنیم. در پایان، برای تزئین سالاد کمی پیازچه خرد شده روی آن میپاشیم.