مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد ماکارونی رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد ماکارونی رژیمی

سالاد یکی از خوردنی‌های محبوب بسیاری از افراد است. برخی از سالادها به عنوان یک وعده غذایی سبک نیز قابل استفاده هستند. یکی از این سالادها، سالاد ماکارونی رژیمی است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها یا عصرانه در جشن‌ها سرو کرد. این سالاد به دلیل وجود سبزیجات و گردو، سرشار از خواص و ویتامین‌های مفید می‌باشد. سبزیجات سبز مانند بروکلی و لوبیا سبز دارای آنتی‌اکسیدان زیادی هستند که به مقوی‌تر شدن این سالاد کمک می‌کند. این سالاد رژیمی است و مناسب کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، تهیه و سرو می‌شود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله سالاد ماکارونی رژیمی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
پاستا ۲ پیمانه
بروکلی ۳ پیمانه
لوبیا سبز ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
پیازچه یک چهارم پیمانه
ریحان یک چهارم پیمانه
گردو یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس سالاد
ماست کم چرب ۳ قاشق غذا خوری
مایونز کم چرب ۱ قاشق غذا خوری
خردل ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری
سرکه سفید یا سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه رنده شده
عسل ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش سالاد ماکارونی رژیمی

مرحله اول

برای درست کردن سالاد ماکارونی رژیمی و کم کالری در ابتدا یک قابلمه مناسب را برمی‌داریم و تا نیمه آن را آب پر می‌کنیم. سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. بروکلی و لوبیا سبزها را شسته و خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به جوش آمد، بروکلی و لوبیا سبز را در آن می‌ریزیم و درب قابلمه را کمی باز می‌گذاریم تا سبزیجات نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و بلافاصله آب سرد رویشان می‌ریزیم تا رنگ سبزشان حفظ شود. بعد، پاستا را در آب جوش می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد.

مرحله سوم

پس از پختن پاستا، آن را آبکش کرده و مانند سبزیجات، آب سرد روی آن می‌ریزیم تا خنک شود. سپس گوجه‌فرنگی، ریحان و پیازچه را خوب می‌شوییم و به شکل نگینی ریز یا متوسط خرد می‌کنیم. مغزهای گردو را هم می‌کوبیم تا پودر شوند.

مرحله چهارم

حالا همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. یک کاسه برمی‌داریم و ماست، خردل، مایونز، روغن زیتون، آبلیمو و سرکه را با هم ترکیب می‌کنیم. سیر را رنده کرده و به این مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس عسل، نمک و فلفل را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه همه مواد خوب با هم ترکیب شدند، این ترکیب را روی سالاد می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم. حالا سالاد را برای ۱ ساعت یا بیشتر در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌ها به خوبی جذب شوند. سپس سالاد را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا