مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد ماکارونی مکزیکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سالاد ماکارونی مکزیکی

سالاد ماکارونی مکزیکی یک سالاد خوشمزه و بین‌المللی است که به مکزیک تعلق دارد. برای یادگیری طرز تهیه آن، تا انتهای این آموزش با سایت رضیم همراه باشید.

موارد لازم برای سس سالاد
ماست ½ پیمانه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار ½ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
عسل ½ قاشق غذاخوری
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه ۲ ساقه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد

مخلوط مواد اولیه

برای درست کردن سس سالاد ماکارونی مکزیکی، ابتدا ماست را همراه با سس مایونز داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا ترکیب یکدستی به دست بیاید. سپس پنیر چدار رنده شده، روغن زیتون، آب لیمو و سرکه بالزامیک را به آن اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن سایر مواد

در این مرحله سیر را رنده می‌کنیم و سپس آن را همراه با عسل، پیازچه و سبزیجات معطر خرد شده به سایر مواد اضافه می‌کنیم. در نهایت کمی نمک و فلفل سیاه می‌افزاییم و همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و در یخچال می‌گذاریم.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا ۳۵۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل سبز تند ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد

دستور سالاد ماکارونی مکزیکی

قرار دادن قابلمه آب روی حرارات

برای درست کردن سالاد ماکارونی مکزیکی خوشمزه اول از همه یک قابلمه مناسب بردارید و آن را تا نیمه با آب پر کنید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب زودتر به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب، پاستا را به آن اضافه کنید.

آبکش کردن پاستا

بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه، وقتی که پاستا پخته شد، آن را آبکش کنید و اجازه دهید تا آب آن کاملاً گرفته شود. سپس پاستا را در یخچال بگذارید تا خنک شود. در همین حین، گوجه فرنگی‌ها را به صورت ریز خرد کنید و در یک کاسه سالاد بریزید.

اضافه کردن سایر مواد

حالا فلفل سبز تند و فلفل دلمه‌ای قرمز را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه سالاد اضافه کنید. پیاز قرمز را هم به صورت خلالی درشت خرد کنید و به بقیه مواد بیفزایید تا سالاد زیباتر به نظر برسد.

اضافه کردن کنسرو ذرت

حال کنسرو ذرت را به سالاد اضافه کنید. وقتی پاستا خنک شد، آن را نیز به کاسه بریزید و با احتیاط همه مواد را مخلوط کنید تا پاستاها له نشوند و مخلوط یکدست شود.

اضافه کردن سس به سالاد

در این مرحله، سس سالاد را از یخچال بیرون آورده و به سالاد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به تمام قسمت‌های سالاد برسد. در انتها روی سالاد را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.

نکات تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی

کنسرو ذرت خانگی

اگر برایتان مهم است که مواد غذایی سالم باشند، پیشنهاد می‌کنیم کنسرو ذرت را در خانه تهیه کنید. کنسرو ذرت خانگی علاوه بر طعم خوب، هیچ گونه مواد نگهدارنده‌ای ندارد و به همین دلیل سالم‌تر است. برای یادگیری نحوه تهیه آن، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا