مواد لازم و آموزش سالاد مدیترانه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد مدیترانه ای
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که خیلی از افراد دوستش دارند. بعضی از سالادها هم می توانند به عنوان وعده سبک غذایی، استفاده شوند. یکی از این سالادها، سالاد مدیترانهای است. این سالاد میتواند به عنوان پیش غذا در مهمانیها یا عصرانه در تولدها سرو شود. وجود کینوا در این سالاد باعث طعم خوب و همچنین مواد مغذی زیادی میشود که برای سلامتی مفید است. انار و رب انار هم به خاطر داشتن آنتیاکسیدان و ویتامین C کمک میکنند که سیستم ایمنی بدن تقویت شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مدیترانه ای، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سالاد مدیترانه ای | |
جعفری ریز خرد شده | ۲ لیوان |
کینوا پخته شده | ۱ لیوان |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ تا ۲ لیوان |
پیازچه | نصف لیوان |
پیاز ریز خرد شده | نصف ۱ عدد |
دانه انار شیرین | ۱ عدد |
آب لیمو ترش | ۱ عدد |
رب انار ملس | ۱ تا ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آموزش سالاد مدیترانه ای
مرحله اول
برای تهیه سالاد خوشمزه و سالم به روش مدیترانه ای، ابتدا یک لیوان کینوا را با آب سرد میشوییم. سپس آن را با ۲ لیوان آب در یک قابلمه مناسب میریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا کینوا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
مرحله دوم
بعد از ۱۵ دقیقه درب قابلمه را برمیداریم و میگذاریم آب به طور کامل جذب کینوا شود. وقتی آب آن تمام شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا خنک شود. اگر دوست ندارید از کینوا استفاده کنید، میتوانید از بلغور گندم هم بهره ببرید.
مرحله سوم
اگر از بلغور گندم استفاده میکنید، باید آن را حدود ۱ ساعت قبل خیس کنید و سپس مانند مرحله قبل بپزید. جعفری، پیازچه، گوجهفرنگی و پیاز را شسته و خرد میکنیم. همه این مواد را در یک کاسه میریزیم. سپس دانههای انار و کینوا یا بلغور پخته شده را هم به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا همه مواد را مخلوط میکنیم تا با هم ترکیب شوند. نمک، فلفل، آب لیمو، روغن زیتون و رب انار را هم به ترکیب اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا طعمها با هم یکدست و خوشمزه شود. به جای گوجهفرنگی خرد شده، میتوانید از گوجهگیلاسی هم استفاده کنید.