مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد مرغ ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد مرغ ترکیه ای

سالاد مرغ ترکیه‌ای یکی از سالادهای خوشمزه در ترکیه است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
سیب‌زمینی ۲ عدد متوسط
خیار شور ۴ عدد متوسط
کنسرو نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
هویج آب‌پز ۱ عدد متوسط
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد مرغ ترکیه‌ای

مرحله اول

برای درست کردن سالاد مرغ ترکیه‌ای، ابتدا گوشت مرغ را همراه با ۱ عدد پیاز، مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس ۱ پیمانه آب اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا مرغ بجوشد و بپزد.

مرحله دوم

بعد از اینکه گوشت مرغ خوب پخت، آن را به صورت مکعبی یا ریش‌ریش خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد، سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه‌ای با ۲ پیمانه آب می‌پزیم تا کاملاً نرم شوند.

مرحله سوم

پس از پختن سیب‌زمینی‌ها، پوست آن‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را با گوشت مرغ خرد شده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. حالا کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای، خیار شور و هویج آب‌پز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه سالاد اضافه می‌کنیم. برای تهیه سس، سس مایونز را با آب لیمو ترش در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا شوید خشک را به همراه مقدار کمی نمک و فلفل به سس اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم تا سس یکدست شود. اگر می‌خواهیم کالری سالاد را پایین بیاوریم، می‌توانیم به جای سس مایونز از ماست استفاده کنیم.

مرحله ششم

بعد از آماده شدن سس، آن را به کاسه سالاد اضافه می‌کنیم و به آرامی همه مواد سالاد را مخلوط می‌کنیم تا سیب‌زمینی‌ها له نشوند. پس از اینکه سس و مواد به خوبی ترکیب شدند، سالاد را در یخچال قرار می‌دهیم تا آماده سرو شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا