مواد لازم و آموزش سالاد مرغ مکزیکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد مرغ مکزیکی
سالاد مرغ مکزیکی یکی از سالادهای خوشمزه و معروف در سطح بینالمللی است که ریشهاش به کشور مکزیک برمیگردد. برای یادگیری طرز تهیه این آشپزی خوشمزه، در ادامه با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
لوبیا قرمز | ۱ پیمانه |
ذرت | ۱ پیمانه |
کاهو | ۱ عدد متوسط |
کلم سفید | ۳۰۰ گرم |
کلم قرمز | ۱۵۰ گرم |
پیازچه | ۳ عدد |
گشنیز | ۴ قاشق غذاخوری |
فلفل تند | ۱ عدد |
گوجه گیلاسی | ۱ لیوان |
مواد لازم سس سالاد | |
ماست چکیده | ½ لیوان |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد مرغ مکزیکی
مرحله اول
برای درست کردن سالاد مرغ مکزیکی خوشمزه، ابتدا کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را روی تکههای گوشت مرغ میریزیم و با دست خوب ماساژ میدهیم تا ادویهها در گوشت جذب شوند. بعد از آن، گوشت مرغ را گریل میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت مرغ گریل شده را به صورت مکعبهای کوچک برش میزنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس، لوبیا قرمز و ذرت پخته شده را به کاسه اضافه میکنیم. اگر دوست داشته باشیم، میتوانیم از کنسرو ذرت و لوبیا قرمز هم استفاده کنیم.
مرحله سوم
حالا کاهو، کلم قرمز، کلم سفید، پیازچه، گشنیز، فلفل تند و پیازچه را به دلخواه خرد کرده و به همراه گوجهفرنگی گیلاسی به کاسه سالاد اضافه میکنیم. در ادامه، مواد سالاد را با هم خوب مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد، ماست را با سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو ترش، سرکه بالزامیک، عسل، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب میکنیم تا کاملاً مخلوط و یکنواخت شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سس آماده شد، آن را روی مواد سالاد میریزیم و خوب هم میزنیم تا سس به تمام مواد سالاد برسد. سپس روی کاسه سالاد را با سلفون میپوشانیم و تا زمان سرو در یخچال نگه میداریم تا سالاد خوب جا بیفتد.