مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد مرغ و هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد مرغ و هویج

سالاد مرغ و هویج یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. این سالاد به دلیل ظاهر زیبا و مواد مختلفی که دارد، می‌تواند جایگزین خوبی برای سالادهای معمولی باشد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این سالاد خوشمزه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
خیارشور ½ پیمانه
ذرت پخته ½ پیمانه
ماست چکیده ۱ پیمانه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سالاد مرغ و هویج

مرحله اول

برای شروع، اول باید سس سالاد را درست کنیم. می‌توانیم بر اساس سلیقه خود، بعضی از مواد سس را عوض کنیم. مثلاً اگر می‌خواهیم سالاد سالم‌تری داشته باشیم، می‌توانیم سس مایونز را حذف کنیم.

مرحله دوم

یا اگر می‌خواهیم کالری کمتری داشته باشیم، می‌توانیم از سس مایونز رژیمی استفاده کنیم که نسبت به مایونز معمولی سالم‌تر است و کالری کمتری دارد.

مرحله سوم

برای درست کردن سس، ماست و سس مایونز را داخل یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و آب لیمو تازه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

وقتی که سس آماده شد، آن را به خوبی هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و می‌گذاریم در یخچال. بعد یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم و سینه مرغ را درون آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

برای اینکه بوی زحم مرغ گرفته شود، یک پیاز کوچک، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه را به همراه ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می‌کنیم. بعد قابلمه را روی حرارت بالا می‌گذاریم تا مرغ سریعتر پخته شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف…

“““html

های روی آنرا می گیریم و دور می ریزیم. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم تا کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

در این مرحله فلفل دلمه ای، هویج و خیارشور را هم به صورت نگینی خرد می کنیم یا اینکه با رنده درشت رنده می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه ذرت پخته شده را نیز اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله هشتم

بعد از اینکه مواد سالاد یکدست شدند، سس را از یخچال خارج کرده و به کاسه اضافه می کنیم. سپس مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به تمام مواد سالاد برسد. در صورت تمایل می توانیم کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنیم.

مرحله نهم

پس از اینکه سالاد آماده شد، باید آنرا در یخچال قرار دهیم تاسس جذب مواد شود. در ادامه روی سالاد را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد سالاد برود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش سالاد مرغ و هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا