مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد نودل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد نودل

سالاد یکی از پیش غذاهای محبوب است که خیلی‌ها آن را دوست دارند. برخی از سالادها همچنین می‌توانند به عنوان وعده غذایی سبک نیز استفاده شوند. یکی از این سالادها، سالاد نودل است. نودل نوعی ماکارونی یا پاستا است که نیم پخته می‌شود و فقط کافی است آن را در آب جوش بپزیم و سپس آبکش کنیم. این سالاد را می‌توان به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها یا برای عصرانه در تولدها سرو کرد. این سالاد خوشمزه، جایگزین خوبی برای یک غذای سبک یا پیش غذا در مهمانی‌ها است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله سالاد نودل، در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نودل ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد
کنسرو ذرت ۱ قوطی
زیتون سبز یا سیاه بدون هسته ۱ بسته
هویج ۴ عدد متوسط
کنجد برای تزیین
پیازچه خرد شده ۱۰ ساقه
مواد لازم برای سس
خردل نصف قاشق چای‌خوری
عسل ۱ قاشق چای‌خوری
سویا سس به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر سالاد به مقدار لازم

آموزش سالاد نودل

مرحله اول

برای درست کردن سالاد نودل خوشمزه در قدم اول، یک قابلمه مناسب بردارید و مقداری آب به همراه ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید، سپس نودل را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد از حدود ۵ دقیقه، نودل را از قابلمه خارج کنید و در یک کاسه آب سرد قرار دهید تا پخت آن متوقف شود. سپس نودل‌ها را آبکش کنید و وقتی که آب آن رفت، بگذارید کنار. هویج‌ها را بخارپز کنید.

مرحله سوم

زمانی که هویج‌ها تقریبا نیم پز شدند، آن‌ها را نیز در آب سرد قرار دهید و آبکش کنید. در یک کاسه، فلفل دلمه‌ای، هویج، زیتون سبز و پیازچه خرد شده را بگذارید. در یک کاسه دیگر، مواد سس را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا مواد سس را به مواد سالاد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به نودل‌ها اضافه کنید. آخرین مرحله، پاشیدن کنجد روی سالاد برای تزیین است. سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود و مزه‌ها خوب با هم ترکیب شوند. سپس می‌توانید آن را سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا