مواد لازم و آموزش سالاد هاوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد هاوایی
سالاد هاوایی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب بینالمللی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری روش تهیه این سالاد خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ½ سینه مرغ |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کرفس | ۱ شاخه |
آناناس | ½ آناناس |
هویج | ۱ عدد |
نخود فرنگی | ½ پیمانه |
ذرت | ½ پیمانه |
سس مایونز | ¼ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد هاوایی
مرحله اول
برای درست کردن سالاد هاوایی خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب در یک قابلمه میریزیم. سپس پیاز، سیر و کرفس را خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم. کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه هم میریزیم.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا گوشت مرغ خوب بپزد. وقتی مرغ پخت، اجازه میدهیم کمی خنک شود، سپس آن را از قابلمه بیرون آورده و به صورت مکعبی خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
حالا با احتیاط پوست آناناس را جدا میکنیم و گوشت آناناس را به صورت مکعبی خرد کرده و در یک کاسه میریزیم. سپس هویج را نیز به صورت نگینی یا حلقهای خرد کرده و به کاسه میافزاییم.
مرحله چهارم
سپس نخود فرنگی و ذرت پختهشده را به گوشت مرغ اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم. حالا این مخلوط را داخل پوست نیمهخالی آناناس میریزیم و به آماده کردن سس سالاد میپردازیم.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس، سس مایونز را با خامه صبحانه، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. اگر دوست داشتید، میتوانید یک حبه سیر رندهشده هم به سس اضافه کنید.
مرحله ششم
پس از آماده شدن سس، آن را روی مواد سالاد میریزیم و همه چیز را با هم مخلوط میکنیم. سپس روی سالاد را با سلفون میپوشانیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا خنک شود. بعد از آن، سالاد را سرو میکنیم.