مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد هویج شرقی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد هویج شرقی

سالاد هویج شرقی یکی از سالادهای ساده و سالم است که در کشورهای شرقی محبوبیت دارد. این سالاد با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه سالاد هویج شرقی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج ۵ عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
پیازچه ۳ ساقه
گشنیز ۱ دسته کوچک
لیمو ترش ۱ عدد
سیر ۱ حبه
شکر یا عسل ۲ قاشق چایخوری
سویا سس ۲ قاشق سوپخوری
روغن کنجد یا زیتون ۴ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
کنجد ۱ قاشق غذاخوری
بادام هندی (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری

آموزش سالاد هویج شرقی

مرحله اول

برای شروع تهیه سالاد هویج شرقی، هویج‌ها را پوست کنده و خوب می‌شوییم. سپس با استفاده از رنده یا رنده‌درشت، هویج‌ها را رنده کرده و در یک کاسه می‌ریزیم. برای ظاهر زیباتر، رنده کردن به شکل رشته‌ای بهتر است.

مرحله دوم

در این مرحله، گشنیز و پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به شکل خلالی نازک به کاسه می‌افزاییم.

مرحله سوم

برای درست کردن سس سالاد، در یک کاسه کوچک، سویا سس را با شکر، روغن و پودر فلفل قرمز مخلوط می‌کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. اگر سویا سس نداشتیم، می‌توانیم کمی آب جوشیده را با نمک مخلوط کنیم و اضافه کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، سیر را به صورت ریز رنده کرده و به کاسه سس اضافه می‌کنیم. بعد از آن، آب لیمو را می‌گیریم، صاف کرده و به سس اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را خوب ترکیب می‌کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس کاملاً یکدست شد، آن را به کاسه سالاد اضافه می‌کنیم و به آرامی و با حوصله همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا سس به تمام قسمت‌های سالاد برسد.

مرحله ششم

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می‌دهیم. موقعی که می‌خواهیم سالاد را سرو کنیم، کمی کنجد و بادام هندی را در ماهیتابه تفت می‌دهیم تا عطرشان آزاد شود، سپس روی سالاد می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا