مواد لازم و آموزش سالاد هویج شرقی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد هویج شرقی
سالاد هویج شرقی یکی از سالادهای ساده و سالم است که در کشورهای شرقی محبوبیت دارد. این سالاد با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه سالاد هویج شرقی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۵ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ عدد |
پیازچه | ۳ ساقه |
گشنیز | ۱ دسته کوچک |
لیمو ترش | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
شکر یا عسل | ۲ قاشق چایخوری |
سویا سس | ۲ قاشق سوپخوری |
روغن کنجد یا زیتون | ۴ قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
بادام هندی (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش سالاد هویج شرقی
مرحله اول
برای شروع تهیه سالاد هویج شرقی، هویجها را پوست کنده و خوب میشوییم. سپس با استفاده از رنده یا رندهدرشت، هویجها را رنده کرده و در یک کاسه میریزیم. برای ظاهر زیباتر، رنده کردن به شکل رشتهای بهتر است.
مرحله دوم
در این مرحله، گشنیز و پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم. سپس فلفل دلمهای را خرد کرده و به شکل خلالی نازک به کاسه میافزاییم.
مرحله سوم
برای درست کردن سس سالاد، در یک کاسه کوچک، سویا سس را با شکر، روغن و پودر فلفل قرمز مخلوط میکنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. اگر سویا سس نداشتیم، میتوانیم کمی آب جوشیده را با نمک مخلوط کنیم و اضافه کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، سیر را به صورت ریز رنده کرده و به کاسه سس اضافه میکنیم. بعد از آن، آب لیمو را میگیریم، صاف کرده و به سس اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب ترکیب میکنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه سس کاملاً یکدست شد، آن را به کاسه سالاد اضافه میکنیم و به آرامی و با حوصله همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا سس به تمام قسمتهای سالاد برسد.
مرحله ششم
در این مرحله، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار میدهیم. موقعی که میخواهیم سالاد را سرو کنیم، کمی کنجد و بادام هندی را در ماهیتابه تفت میدهیم تا عطرشان آزاد شود، سپس روی سالاد میریزیم و سرو میکنیم.