مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد هویج و کرفس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تهیه سالاد هویج و کرفس

سالاد هویج و کرفس یکی از سالادهای خوشمزه و معروف در دنیا است که در این دستورات به صورت رژیمی آماده می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این سالاد خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
هویج ۱ عدد
ساقه کرفس ۱ عدد
مغز گردو ½ فنجان
ماست کم چرب ۱ پیمانه
سس مایونز (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

مراحل تهیه سالاد هویج و کرفس

مرحله اول

برای درست کردن سالاد هویج و کرفس ابتدا سس سالاد را آماده می‌کنیم. برای این کار، ماست را همراه با سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که اضافه کردن سس مایونز اختیاری است. اگر می‌خواهید کالری سالاد کمتر شود، می‌توانید آن را حذف کنید. اما اگر با کالری سس مایونز مشکلی ندارید، استفاده از آن طعم سالاد را بهتر می‌کند.

مرحله سوم

در این مرحله، سیر را با رنده ریز رنده می‌کنیم و به سس اضافه می‌کنیم. بهتر است سیر را از خمیر سالاد حذف نکنید چون طعم کرفس را بهتر نشان می‌دهد.

مرحله چهارم

حالا سس و سیر را خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. پس از آن، ساقه کرفس را آماده می‌کنیم؛ پوست آن را می‌گیریم و به نازکی خرد کرده و به سس اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در حین اینکه پوست کرفس را می‌گیریم، باید خیلی سریع آن را خرد کنیم و به کاسه سس اضافه کنیم. چون در غیر این صورت رنگ کرفس تیره و نامطلوب می‌شود.

مرحله ششم

در این مرحله، هویج را هم به صورت خلالی خرد می‌کنیم و به کاسه سس اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

بعد از حدود دو ساعت که سس به خوبی به خورد هویج و کرفس رفت و سالاد خنک شد، آن را از یخچال خارج می‌کنیم. در نهایت می‌توانیم به دلخواه روی سالاد را با مغز گردو خرد شده و روغن زیتون تزیین کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا