مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد پاستا خامه ای با کرفس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد پاستا خامه‌ای با کرفس

سالاد پاستا خامه‌ای با کرفس، یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادهایی است که می‌توانید درست کنید. این سالاد علاوه بر طعم عالی، ترکیبی از مواد تازه و سالم مانند کرفس، پیاز قرمز و پاستا دارد که به راحتی می‌توانید آن‌ها را پیدا کنید. طعم خامه و مایونز به همراه آب لیموی تازه، این سالاد را بسیار خوش‌مزه می‌کند. چه بخواهید یک پیش‌غذا درست کنید و چه یک وعده سبک برای ناهار یا شام، سالاد پاستا خامه‌ای با کرفس گزینه‌ای عالی است.

برای تهیه سالاد پاستا خامه‌ای با کرفس به سبک خانگی، اول پاستا را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه با کمی نمک بپزید و سپس آن را خنک کنید. در یک کاسه بزرگ، مایونز، خامه، و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. سپس کرفس و پیاز قرمز خرد شده را به همراه پاستای خنک شده به مخلوط سس اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس همه را خوب هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در یخچال بگذارید تا خنک و طعم‌دار شود. این سالاد خنک و خوش‌مزه، گزینه‌ای عالی برای روزهای گرم تابستانی یا به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌هاست.

مواد لازم مقدار
پاستا ۴۵۰ گرم
مایونز ۱ پیمانه
خامه ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۱/۳ پیمانه
کرفس ۱ بوته
پیاز قرمز ۱ عدد کوچک
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش سالاد پاستا خامه‌ای با کرفس

مرحله 1: آماده‌سازی پاستا

ابتدا، یک قابلمه بزرگ از آب را روی حرارت قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از این زمان، پاستا را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا سریع‌تر خنک شود.

مرحله 2: تهیه سس سالاد

در یک کاسه بزرگ، مایونز، خامه و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید تا یک سس یکنواخت داشته باشید. این سس خوش‌طعم پایه اصلی سالاد ما را شکل می‌دهد.

مرحله 3: آماده‌سازی کرفس

کرفس‌ها را بشویید و ساقه‌های تازه را از قسمت پایینی جدا کنید. اگر ساقه‌های کرفس ضخیم و پوست‌دار هستند، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. برگ‌های تازه کرفس را نیز جدا کنید و برای استفاده در سالاد کنار بگذارید.

مرحله 4: افزودن پیاز و مخلوط کردن مواد

پیاز قرمز را پوست بگیرید و به صورت نازک خرد کنید. سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده، و پاستای خنک شده را به کاسه حاوی سس اضافه کنید.

مرحله 5: ادویه‌زنی و مخلوط کردن نهایی

به مخلوط سالاد، نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید تا مزه‌دار شود. سپس همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس یکنواخت به تمام قسمت‌های سالاد برسد.

مرحله 6: استراحت سالاد در یخچال

سالاد را برای چند ساعت – حداقل ۲ تا ۳ ساعت – در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند و سالاد خنک‌تر و خوشمزه‌تر شود.

مرحله 7: سرو کردن

بعد از استراحت کافی در یخچال، سالاد را در ظرف سرو بریزید. می‌توانید برای زیبایی بیشتر، سطح سالاد را با برگ‌های تازه کرفس تزئین کنید. حالا وقت آن رسیده که با خانواده یا دوستان از این سالاد خوشمزه و خنک لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا