مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد پروتئین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد پروتئین

سالاد یکی از پیش‌غذاهایی است که خیلی‌ها دوست دارند. بعضی سالادها را می‌توان به عنوان وعده‌ی سبک غذایی هم استفاده کرد. یکی از این سالادها، سالاد پروتئین است. این سالاد را می‌توان در مهمانی‌ها به عنوان پیش‌غذا یا در تولدها به عنوان عصرانه سرو کرد. وجود موادی مثل نخود، کینوا، جوانه‌ی ماش، تخم کتان، تخم آفتابگردان و گردو، سالاد را پر از پروتئین کرده است. سبزیجات سبز مانند بروکلی و اسفناج هم به این سالاد آنتی‌اکسیدان‌های زیادی می‌دهند که آن را مغذی می‌کند. این سالاد کاملاً گیاهی است و می‌توان برای افرادی که رژیم گیاهی دارند، آن را تهیه و سرو کرد. از آنجا که این غذا پروتئین بالایی دارد، می‌توان به راحتی به عنوان یک وعده غذایی سبک از آن استفاده کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله سالاد پروتئین، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم سالاد پروتئین
نخود ۱۰۰ گرم
گوجه‌گیلاسی ۷ عدد
جوانه‌ی ماش ۱ استکان
اسفناج ۵۰ گرم
بروکلی ۱۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای یک سوم یک عدد
کینوا ۴۰ گرم
تخم کتان و تخم آفتابگردان ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
گردو ۱۰۰ گرم
آب سه چهارم استکان
لیمو ترش ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش سالاد پروتئین

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه پروتئین، در ابتدا گردو را به مدت ۸ ساعت در آب خیس می‌کنیم. نخود را حدود یک شب قبل خیس کرده و سپس با کمی آب می‌پزیم. وقتی نخودها پخته شد، روغن زیتون، نمک و پاپریکا به آن اضافه می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه کوچک را پر از آب کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. سپس بروکلی‌ها را به آب جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشند. بعد از آن، بروکلی‌ها را آبکش کرده و به آب سرد منتقل می‌کنیم تا پختن آن‌ها متوقف شود.

مرحله سوم

یک کاسه مناسب برمی‌داریم و نخود، بروکلی و جوانه ماش را در آن می‌ریزیم. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به ترکیب اضافه می‌کنیم. در این مرحله کینوا، برگ‌های کوچک اسفناج و فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی مخلوط مواد، به صورت یکنواخت تخم کتان و تخم آفتابگردان می‌پاشیم. سپس به سراغ تهیه سس می‌رویم. برای این کار، گردوهایی که قبلاً در آب خیس کرده‌ایم را در یک غذا ساز یا مخلوط کن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

کمی آب به گردوها اضافه می‌کنیم. در این مرحله می‌توانیم به دلخواه، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه را مخلوط می‌کنیم تا سس یکدست و نرمی بدست بیاد. در نهایت، سس را روی مواد سالاد می‌ریزیم و آن را سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا