مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد پیازچه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سالاد پیازچه

سالاد پیازچه یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه آن، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۲ عدد
پیازچه ۶ عدد
خیارشور ۴ عدد بزرگ
کرفس (اختیاری) ۱ ساقه
شوید تازه ۲ شاخه
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد پیازچه

مرحله اول

برای درست کردن سالاد پیازچه، ابتدا دو عدد سیب زمینی را با دو پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب زودتر به جوش بیاید و سیب‌زمینی‌ها پخته شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، آنها را پوست کرده و به صورت مکعبی خرد کنید و در یک کاسه سالاد بریزید. حالا خیارشور و کرفس را هم به صورت کوچک خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا شوید و پیازچه را نیز به صورت کوچک خرد کنید و به کاسه سالاد بیفزایید. برای درست کردن سس سالاد، سس مایونز را با آب لیمو، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.

مرحله چهارم

به یاد داشته باشید که این سالاد به خاطر پیازچه کمی تند است، پس نیازی به اضافه کردن فلفل سیاه زیاد نیست. وقتی سس یکدست شد، آن را به مواد سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس به تمام مواد بچسبد.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه سالاد را با یک نایلون بپوشانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم سس با مواد سالاد ترکیب شود. اگر می‌خواهید سالاد را به شکل قالبی سرو کنید، اول قالب را کمی مرطوب کنید.

مرحله ششم

سپس یک نایلون فریزر باز کنید و در داخل قالب بگذارید. حالا سالاد را داخل قالب بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا فشرده شود. برای اینکه سالاد شکل قالب را بگیرد و باز نشود، چند ساعت در یخچال قرار دهید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا