مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد چیکن پاستا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد چیکن پاستا

سالاد چیکن پاستا یکی از سالادهای خوشمزه و معروف در دنیا است که می‌توانیم آن را مشابه سالاد الویه به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنیم. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه این سالاد دلچسب، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
سیر ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
خیارشور ۶ عدد
هویج ۱ عدد
زیتون ۱ فنجان
کنسرو ذرت ۱ فنجان
پاستا ۱ بسته
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
پودر دارچین، پاپریکا و پودر پیاز به مقدار لازم
مواد لازم برای سس سالاد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

“`

آموزش سالاد چیکن پاستا

مرحله اول

برای درست کردن سالاد چیکن پاستا خوشمزه اول سینه مرغ را به شکل مکعبی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کمی روغن و کره به آن می‌افزاییم تا کره ذوب شود.

مرحله دوم

حالا سینه مرغ را به تابه می‌ریزیم و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین، پاپریکا و پودر پیاز به آن اضافه می‌کنیم. تفت می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها بپرد و رنگ مرغ تغییر کند.

مرحله سوم

در این مرحله پوست سیر را جدا کرده و آن را با رنده ریز می‌زنیم. سپس آن را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا درب تابه را می‌گذاریم و می‌گذاریم مرغ آب بیندازد و بپزد.

مرحله چهارم

حالا هویج را می‌شوییم و پوستش را جدا کرده و در یک قابلمه قرار می‌دهیم. قابلمه را تا نیمه با آب پر کرده و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا هویج کاملاً بپزد.

مرحله پنجم

در این مرحله زیتون را می‌شوییم و به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم و دانه‌های آن را خارج کرده و به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا فلفل دلمه‌ای خرد شده را به کاسه زیتون اضافه می‌کنیم. کنسرو ذرت را در آبکش می‌ریزیم و آب اضافی آن را خارج می‌کنیم. بعد خیارشور را می‌شوییم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ذرت و خیارشور را به کاسه زیتون اضافه می‌کنیم. وقتی هویج نرم شد و پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود و بعد به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا هویج خرد شده را به مخلوط سبزیجات اضافه می‌کنیم و همه را مخلوط می‌کنیم. سپس یک قابلمه دیگر را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و کمی نمک و روغن به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید.

مرحله نهم

زمانی که آب جوش آمد، پاستا را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا پاستا بپزد. وقتی پاستا کامل پخته شد، آن را در آبکش می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا می‌گذاریم آب اضافی پاستا کاملاً خارج شود. وقتی آب اضافی از سینه‌های مرغ تبخیر شد، آن‌ها را سرخ می‌کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم. سپس پاستا را در ظرف سرو می‌ریزیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مخلوط سبزیجات و سینه مرغ سرخ شده را روی پاستا می‌ریزیم. سپس سس مایونز، سس فرانسوی و سس خردل را در یک کاسه ریخته و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مواد لازم و آموزش سالاد چیکن پاستا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دوازدهم

حالا نمک و فلفل سیاه سس را اندازه‌گیری کرده و مخلوط می‌کنیم و روی سالاد می‌ریزیم. سپس سالاد چیکن پاستا را به آرامی با قاشق زیر و رو کرده تا سس به تمام مواد برسد و بعد روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله سیزدهم

در آخر سالاد را در یخچال قرار می‌دهیم و می‌گذاریم یک ساعت در یخچال بماند تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از یک ساعت، سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا