مواد لازم و آموزش سالاد چیکن گریل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد چیکن گریل
بسیاری از افرادی که عاشق سالادهای خوشمزه هستند، دوست دارند طعمهای جدید را امتحان کنند و در کمترین زمان ممکن یک سالاد ساده و خوشمزه درست کنند. سالادها میتوانند یک وعده غذایی کامل، سالم و خوشمزه باشند. فقط کافیست از موادی استفاده کنید که ارزش غذایی خوبی داشته باشند. سالاد چیکن گریل یکی از سالادهای فوقالعاده خوشمزه و مقوی است که برای جمعهای دوستانه بسیار لذتبخش است. این سالاد در عین سادگی، یک گزینه مناسب برای مهمانیها هم میباشد. برای یادگیری دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله سالاد چیکن گریل با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | نصف یک عدد |
نمک | یک سوم قاشق چای خوری |
آویشن | ۱ پنس |
پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چای خوری |
کاهو | ۴ برگ |
خیار | ۳ عدد |
گوجه گیلاسی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
آبلیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ساطوری شده | ۱ قاشق چای خوری |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس | |
ارده | ۱ قاشق غذا خوری |
آب | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
فلفل | نصف قاشق چای خوری |
آویشن | یک چهارم قاشق چای خوری |
آموزش سالاد چیکن گریل
مرحله اول
برای درست کردن سالاد خوشمزه چیکن گریل، ابتدا سینه مرغ را با نمک، پاپریکا، فلفل قرمز، آویشن، آبلیمو، سس کچاپ و روغن زیتون مزهدار میکنیم. بعد هم کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله دوم
سپس سینه مرغ را روی کاغذ قرار داده و حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد میپزیم تا خوب بپزد. میتوان سینه مرغ را با دستگاه گریل یا در تابه گریل یا روی منقل هم درست کرد.
مرحله سوم
حالا کاهوها را شسته و به اندازه دو بند انگشت برش میزنیم و در یک ظرف مناسب قرار میدهیم. گوجهفرنگیهای گیلاسی را هم شسته و از وسط نصف میکنیم و روی کاهوها و دور ظرف میچینیم. هم چنین خیار را شسته و با پوست حلقهحلقه کرده و از وسط نصف میکنیم.
مرحله چهارم
سپس حلقههای خیار را روی کاهوها میریزیم. پیاز را هم شسته و پوست کنده و به صورت خلالی نازک برش میزنیم و در وسط سالاد میچینیم. جعفریها را هم شسته و ریز خرد میکنیم. سینه مرغ را به صورت اریب برش میزنیم و روی سالاد قرار میدهیم.
مرحله پنجم
جعفریهای خرد شده را روی سالاد میریزیم. یک کاسه برداشته و ارده، آب، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس روی سالاد و مرغ گریل شده میریزیم. حالا سالاد آماده سرو است و نیازی به تزئین خاصی ندارد.