مواد لازم و آموزش سالاد ژامبون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد ژامبون
سالاد یکی از پیشغذاهایی است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند. بعضی از سالادها میتوانند به عنوان وعدههای سبک غذایی نیز مورد استفاده قرار گیرند. یکی از این سالادها، سالاد ژامبون است. این سالاد میتواند به عنوان پیشغذا در مهمانیها یا عصرانه در جشن تولد سرو شود و همچنین میتوان آن را به عنوان شام سبک در خانه تهیه کرد. ترکیب سیبزمینی، تخممرغ و ژامبون در کنار یکدیگر علاوه بر اینکه طعم خوشمزهای همراه با خیارشور ایجاد میکند، میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل هم مصرف شود.
مواد لازم سالاد ژامبون | |
ماست یونانی پرچرب | نصف فنجان |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق چایخوری |
شوید خرد شده تازه | ۴ قاشق غذاخوری |
ژامبون خرد شده | ۱ پیمانه |
سیبزمینی آبپز و خرد شده | ۲ پیمانه |
تخممرغ آبپز خرد شده | ۱ پیمانه (حدود ۲ تخممرغ) |
خیار شور رنده شده | نصف پیمانه |
نمک دریایی و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه سالاد ژامبون
مرحله اول
برای درست کردن سالاد ژامبون خوشمزه و مجلسی، ابتدا در یک کاسه مناسب، ماست، مایونز، پودر سیر، آبلیمو، عسل، و سس خردل را بریزید. سپس نمک و فلفل را نیز به این مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه سس آماده شد، آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید. سپس سیبزمینی و تخممرغ خرد شده را به یک ظرف سالاد اضافه کنید. خیار شور و ژامبون هم به آنها اضافه شده و بسیار آرام هم زده میشود.
مرحله سوم
به یاد داشته باشید که باید مواد را به آرامی ترکیب کنید تا نرم نشوند و ظاهر سالاد خراب نشود. سپس سس را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم بزنید. در انتها، سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا تمام طعمها خوب با هم ترکیب شوند.