مواد لازم و آموزش سالاد کاردینال خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سالاد کاردینال
سالاد کاردینال یکی از سالادهای خوشمزه و معروف است که ریشه آن به فرانسه برمیگردد. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ساقه کرفس | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
کالباس | ۱۰۰ گرم |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
برنج پخته | ۵ قاشق غذاخوری |
خیار شور | ۲۰۰ گرم |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد کاردینال
پخت سیب زمینی ها
برای درست کردن سالاد کاردینال قالبی، ابتدا سیب زمینیها را با ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه قرار میدهیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب سریعتر بجوشد و سیب زمینیها نرم شوند.
بعد از پخته شدن، سیب زمینیها را پوست میگیریم و به صورت مکعبی خرد میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس ساقههای کرفس و خیارشور را هم به صورت مکعبی خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
خرد کردن کالباس
حالا کالباس را هم به صورت مکعبی خرد میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم. سپس مغز گردو و برنج پختهشده را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.
تهیه سس
در این مرحله، سس مایونز، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب میکنیم. سپس این سس را به کاسه سالاد اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.
فرم دادن و استراحت در یخچال
سپس داخل قالب را کمی نمدار میکنیم و یک پلاستیک فریزر روی آن قرار میدهیم. حالا سالاد را درون قالب میریزیم و با قاشق خوب فشرده میکنیم. بعد از آن، سالاد را در یخچال قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
سرو
سالاد حداقل ۲ ساعت در یخچال میماند تا بتوانیم آن را به صورت قالبی از قالب خارج کنیم. بعدها یک بشقاب روی درب قالب میگذاریم و قالب را روی بشقاب برمیگردانیم و سپس پلاستیک فریزر را از سالاد جدا میکنیم.