مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد کاهو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سالاد کاهو

سالاد کاهو یکی از سالادهای خوشمزه در ایران است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کاهو ۱ عدد کوچک
هویج ۲ عدد متوسط
کلم قرمز ۲۰۰ گرم
خیار ۲ عدد متوسط
گوجه گیلاسی به مقدار کافی
زیتون سبز ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
زنجبیل ¼ قاشق چایخوری
سس فرانسوی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کاهو

آماده کردن کاهو ها

برای درست کردن سالاد کاهو مجلسی، ابتدا کاهوها را خوب می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آبش خارج شود. سپس کاهوها را به قطعات ریز خرد می‌کنیم و در کف کاسه سالاد می‌ریزیم.

برش دادن هویج ها

در این مرحله، هویج‌ها را پوست می‌گیریم و به دلخواه برش می‌زنیم و روی کاهوها قرار می‌دهیم. برای زیباتر شدن هویج‌ها، می‌توانیم از کاتر گل شکل استفاده کنیم یا به صورت ورقه‌ای برش بزنیم و به شکل گل در بیاوریم.

خرد کردن کلم قرمز

در این مرحله، کلم قرمز را بعد از شستشو به صورت رشته‌ای خرد می‌کنیم و در قسمتی از ظرف قرار می‌دهیم. سپس خیارها را پوست می‌گیریم و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و روی سالاد می‌چینیم.

اضافه کردن زیتون و گوجه گیلاسی

در این مرحله، هسته‌های زیتون‌ها را درآورده و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و به همراه گوجه‌های گیلاسی روی سالاد می‌گذاریم. می‌توانیم این سالاد خوشمزه را به سلیقه خود با روش‌های مختلف تزیین کنیم.

تهیه کردن سس

حالا برای تهیه سس سالاد، سس فرانسوی را با سس مایونز، ماست چکیده، پودر زنجبیل و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس این سس را به سالاد اضافه می‌کنیم.

سرو

اگر بخواهیم سس طعمی ملس داشته باشد، می‌توانیم ۱ قاشق چایخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به آن اضافه کنیم. در پایان، سالاد را در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود، سپس آن را سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا