مواد لازم و آموزش سالاد کدو حلوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد کدو حلوایی
سالاد کدو حلوایی یکی از سالادهای خوشمزه و معروف است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. این سالاد با مواد مختلفی در کشورهای مختلف تهیه میشود و به همین خاطر میتوانید آن را با مواد دلخواه خود تهیه کنید. جالب است بدانید که این سالاد را میتوانید به عنوان یک شام سبک و سالم سرو کنید. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد خوشمزه، در ادامه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
کلم قرمز خرد شده | ½ کلم متوسط |
سینه مرغ | 1 عدد |
کدو حلوایی | 500 گرم |
گوجه گیلاسی | 1 پیمانه |
سیر | 4 حبه |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | 2 قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر جوزهندی | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه سالاد کدو حلوایی خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را خوب میشوییم، سپس آن را روی تخته آشپزخانه میگذاریم و به صورت مکعبی خرد میکنیم. تکههای مرغ را داخل یک کاسه میریزیم. سیرها را پوست گرفته و شسته میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، دو حبه سیر را به همراه فلفل، زنجبیل، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، پاپریکا، تخم گشنیز و مقداری نمک به تکههای مرغ اضافه میکنیم و خوب همه مواد را مخلوط میکنیم تا ادویهها به خوبی به مرغ بچسبند.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را کنار میگذاریم تا به مدت 30 دقیقه مواد استراحت کنند و طعمدار شوند. سپس کدو حلوایی را میشوییم و از وسط…
“““html
نصفش میکنیم و هستههایش را خارج میکنیم.
مرحله چهارم
حالا کدو حلوایی را به اندازههای کوچک برش میزنیم تا با تکههای مرغ همخوانی داشته باشد و در یک کاسه میریزیم. سپس بقیه سیر را همراه با دارچین، جوزهندی، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، فلفل و نمک به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا کدوها را خوب هم میزنیم تا ادویهها روی آنها بپاشد. یک سینی فر برمیداریم و فر را روشن میکنیم تا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه گرم شود. یک ورق کاغذ روغنی در کف سینی میگذاریم و یک سمت آن کدوهای مزهدار شده را میریزیم.
مرحله ششم
سپس با قاشق، آنها را کنار هم صاف میکنیم و در سمت دیگر تکههای مرغ را که طعمدار شدهاند میریزیم و آنها را نیز مرتب میکنیم. سینی را داخل فر قرار میدهیم تا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله هفتم
در این مدت، کلم قرمز را میشوییم و در یک آبکش میگذاریم تا آب اضافی آن خارج شود. گوجهگیلاسیها را نیز میشوییم و از وسط نصف میکنیم و در یک بشقاب میگذاریم.
مرحله هشتم
کلم قرمز را از وسط نصف کرده و به شکل دلخواه روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم و داخل یک کاسه میریزیم. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب، نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله نهم
حالا گوجهگیلاسیها را هم به کلم قرمز اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا طعم بگیرند. سپس هر دو را در ظرفی که برای سرو سالاد در نظر گرفتهایم میریزیم.
مرحله دهم
سپس گوشت مرغ و کدو حلوایی را روی دیس مرتب میچینیم و به شکل دلخواه تزیین میکنیم. در صورت تمایل میتوانیم مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و سپس سرو کنیم. در پایان سالاد را در یخچال میگذاریم و پس از آن سرو میکنیم.