مواد لازم و آموزش سالاد کلم بنفش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد کلم بنفش
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که افراد زیادی آن را دوست دارند. بعضی سالادها همچنین میتوانند به عنوان وعدهای سبک در نظر گرفته شوند. یکی از این سالادها، سالاد کلم بنفش است که میتواند به عنوان پیش غذا در مهمانیها یا عصرانههای تولد سرو شود. کلم موجود در این سالاد علاوه بر اینکه طعم خوبی به آن میدهد، مفید و مقوی است. همچنین وجود گردو در این سالاد کمک میکند تا سردی غذا گرفته شود و به عنوان مصلح عمل کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد کلم بنفش را یاد بگیرید.
مواد لازم سالاد کلم بنفش | |
کلم بنفش | نصف یک عدد |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذا خوری |
ماست پر چرب | یک و نیم لیوان |
ذرت آب پز | ۱ لیوان |
شوید خرد شده | ۴ قاشق غذا خوری |
گردو آسیاب شده | به مقدار دلخواه |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
نمک | به مقدار لازم |
خیار شور | ۶ عدد |
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
مرحله اول
برای تهیه سالاد خوشمزه با کلم بنفش، ابتدا کلم را به صورت برگ برگ جدا کرده و خوب می شوییم. سپس اجازه میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود. بعد از اینکه آب آن کاملاً گرفت، کلم را ریز خرد میکنیم یا با رنده ریز میزنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تابه مناسب برداشته و روغن زیتون را در آن میریزیم. سپس کلم خرد شده را به تابه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. به مدت ۴ دقیقه کلم را آرام تفت میدهیم تا کمی نرم شود.
مرحله سوم
پس از نرم شدن کلمها، آنها را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم خنک شوند. بعد از اینکه خنک شدند، آنها را در یک کاسه میریزیم. سپس ماست را روی کلمها میریزیم و سیر رنده شده را هم به سالاد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
شوید خرد شده، ذرت پختهشده و خیار شور ریز شده را به کلمها اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا طعمها با هم ترکیب شوند. در آخر نمک و گردو آسیاب شده را نیز به سالاد اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. سپس سالاد را در ظرف مناسب سرو میکنیم.