مواد لازم و آموزش سالاد کلم قرمز و لبو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد کلم قرمز و لبو
سالاد کلم قرمز و لبو یکی از سالادهای خوشمزه است که در فصل زمستان میتوانیم درست کنیم. این سالاد را میتوان با مواد مختلفی آماده کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم قرمز کوچک | ۱ عدد |
چغندر | ۲ عدد |
سیب زرد یا سبز | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
عسل (اختیاری) | ۱ قاشق چایخوری |
خامه یا ماست شیرین | ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری |
مایونز یا روغن سالاد | ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد کلم قرمز و لبو
مرحله اول
برای درست کردن سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه، ابتدا کلم را بشویید و سپس آن را به صورت رشتهای نازک خرد کنید. بعد از آن، چغندر را بشویید، پوست آن را بکنید و با رنده درشت، رنده کنید.
مرحله دوم
حالا سیب زرد یا سبز را بشویید و به همان شیوه چغندر، رنده کنید. سپس یک کاسه مناسب انتخاب کنید و چغندر رنده شده را به همراه کلم قرمز و سیب درون آن بریزید.
مرحله سوم
در این مرحله، پوست پیاز را بکنید و به خوبی بشویید، سپس پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به مخلوط کلم قرمز و چغندر اضافه کنید. سپس در یک کاسه مناسب، خامه یا ماست شیرین بریزید.
مرحله چهارم
حالا آب لیمو ترش تازه، عسل و سس مایونز یا روغن سالاد را در کاسه حاوی خامه بریزید؛ سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با یک چنگال خوب مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، سالاد را با قاشق به آرامی زیر و رو کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط سس را به سالاد کلم قرمز و لبو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس تمام مواد را پوشش دهد.
مرحله ششم
در نهایت، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ترکیب شوند و سس به مواد سالاد نفوذ کند. در انتها، سالاد را از یخچال خارج کرده و در کنار غذای خود سرو کنید. نوش جان.