مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد کلم و گشنیز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد کلم و گشنیز

سالاد یکی از مزه‌های محبوب برای پیش‌غذاست و بسیاری از افراد آن را دوست دارند. برخی از سالادها همچنین می‌توانند به عنوان وعده‌ای سبک استفاده شوند. یکی از این سالادها، سالاد کلم و گشنیز است که می‌توان آن را در مهمانی‌ها یا به عنوان کنار غذا سرو کرد. کلم، گشنیز و پیازچه در این سالاد علاوه بر اینکه طعمی خوشمزه به آن می‌دهند، برای سلامتی هم مفید هستند. این سالاد سرشار از فیبر است و به خاطر نبود سس مایونز، می‌توان آن را به عنوان سالاد رژیمی استفاده کرد. برای آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه این سالاد، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سالاد کلم و گشنیز
کلم سفید خرد شده ۳ لیوان
برگ گشنیز ۱ لیوان
فلفل سبز تند ۱ عدد به دلخواه
پیازچه ۳ ساقه
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش سالاد کلم و گشنیز

مرحله اول

برای درست کردن سالاد کلم و گشنیز، ابتدا کلم را خوب بشویید و آن را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا برگ‌های گشنیز را نیز به کلم اضافه کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری از گشنیز را با جعفری جایگزین کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، اگر دوست دارید، فلفل تند را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به سالاد اضافه کنید. سپس پیازچه‌ها را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و به مواد دیگر اضافه کنید. حالا نوبت تهیه سس سالاد است.

مرحله سوم

برای تهیه سس، یک کاسه مناسب انتخاب کنید و آب لیمو تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. سپس این سس را روی سالاد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا