مواد لازم و آموزش سالاد کلم یونانی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش سالاد کلم یونانی
سالاد کلم یونانی یکی از سالادهای خوشمزه و خاص است که منشا آن به کشور یونان برمیگردد. برای یادگیری این دستورپخت، با سایت تفریحی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۱ عدد کوچک |
کلم بروکلی | ۱ بوته کوچک |
هویج | ۴ عدد متوسط |
ماست یونانی | ¾ لیوان |
سس مایونز | یک سوم لیوان |
سرکه سیب | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد کلم یونانی
مرحله اول
برای شروع سالاد کلم یونانی، یک قابلمه را نیمی از آب پر کنید و آن را روی شعله بالا قرار دهید تا زودتر به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، ۱ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، کلم بروکلی را به قطعات کوچک برش دهید و به آب جوش اضافه کنید. سپس بگذارید کلم بروکلی به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بماند تا کمی نرم شود، بعد آن را آبکشی کنید.
مرحله سوم
کلم بروکلی را کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد، آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس گل کلم را بعد از شستن به قطعات کوچک تقسیم کنید و به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، هویجها را به شکل نگینی کوچک خرد کنید و به کاسه سالاد اضافه کنید. برای درست کردن سس سالاد، ماست، سس مایونز، عسل، سرکه سیب و مقداری نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه دیگر با هم ترکیب کنید.
مرحله پنجم
اگر دوست دارید، میتوانید به جای سرکه سیب، آب لیمو ترش اضافه کنید. در نهایت سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سالاد طعم بهتری بگیرد.