مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد کول اسلاو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد کول اسلاو

سالاد کول اسلو یکی از سالادهای خوشمزه و بین‌المللی است که از هلند آمده است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این سالاد، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سالاد کول اسلاو
کلم سفید ۱ عدد
هویج متوسط ۱ عدد
کشمش پلویی ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
شوید تازه چند ساقه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت دلخواه کمی

آموزش سالاد کول اسلاو

مرحله اول

برای درست کردن سالاد کول اسلاو به روش هلندی، ابتدا برگ‌های کلم را جدا می‌کنیم و آن‌ها را داخل آبکش می‌ریزیم. سپس با آب سرد خوب می‌شوییم و می‌گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

حالا برگ‌های کلم را به صورت نازک و یکنواخت خرد کرده و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس پوست هویج را می‌گیریم و آن را می‌شوییم، بعد با رنده درشت رنده می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کشمش‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و مقداری آب ولرم اضافه می‌کنیم تا روی آن‌ها را بپوشاند. سپس لقمه کشمش‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب می‌گذاریم تا نرم شوند.

مرحله چهارم

در حین اینکه کشمش‌ها خیس می‌خورند، می‌توانیم سس سالاد را درست کنیم. برای این کار سس مایونز، سس خردل، روغن زیتون، آب لیمو، کمی نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه سس مواد خوب ترکیب شد، طعم آن را می‌چشیم و اگر دوست داشتیم کمی شکر به آن اضافه می‌کنیم. سپس شوید تازه را خرد کرده و به همراه ذرت و کشمش به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سس را به کاسه سالاد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. در نهایت روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا سس خوب به سالاد نفوذ کند، سپس آن را سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا