مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد کینوا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سالاد کینوا

سالاد کینوا یکی از سالادهای سالم و بین‌المللی است که برای لاغری هم مفید می‌باشد. اگر می‌خواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کینوا ½ لیوان
پیاز بنفش ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد درشت
انار شیرین ۲ عدد متوسط
جعفری ۵۰ گرم
پیازچه ۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد کینوا

قرار دادن کینوا ها روی حرارت

برای تهیه سالاد کینوا، ابتدا کینوا را با یک لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب زودتر به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا آب کاملاً بخار شود.

اضافه کردن پیاز و گوجه فرنگی

زمانی که کینوا پخته شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به ظرفی که برای سالاد آماده کرده‌اید، منتقل کنید. حالا پیاز و گوجه‌فرنگی را به شکل ریز خرد کرده و به کینوا اضافه کنید.

افزودن جعفری و پیازچه

در این مرحله، جعفری و پیازچه را ریز خرد کرده و به سالاد اضافه نمایید. اگر انار دارید، دانه‌های آن را بیرون آورده و به سالاد بریزید. اگر انار پیدا نکردید، می‌توانید آن را حذف کنید.

تهیه سس سالاد

برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون و آب لیمو را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل سیاه به دلخواه اضافه کنید و این سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید.

استراحت دادن

بعد از اینکه سس را به سالاد اضافه کردید و خوب مخلوط کردید، روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. وقتی می‌خواهید سالاد را سرو کنید، روی آن برش‌های لیمو ترش بگذارید و سرو نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا