مواد لازم و آموزش سالاد کینوا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سالاد کینوا
سالاد کینوا یکی از سالادهای سالم و بینالمللی است که برای لاغری هم مفید میباشد. اگر میخواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کینوا | ½ لیوان |
پیاز بنفش | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد درشت |
انار شیرین | ۲ عدد متوسط |
جعفری | ۵۰ گرم |
پیازچه | ۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه سالاد کینوا
قرار دادن کینوا ها روی حرارت
برای تهیه سالاد کینوا، ابتدا کینوا را با یک لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب زودتر به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا آب کاملاً بخار شود.
اضافه کردن پیاز و گوجه فرنگی
زمانی که کینوا پخته شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به ظرفی که برای سالاد آماده کردهاید، منتقل کنید. حالا پیاز و گوجهفرنگی را به شکل ریز خرد کرده و به کینوا اضافه کنید.
افزودن جعفری و پیازچه
در این مرحله، جعفری و پیازچه را ریز خرد کرده و به سالاد اضافه نمایید. اگر انار دارید، دانههای آن را بیرون آورده و به سالاد بریزید. اگر انار پیدا نکردید، میتوانید آن را حذف کنید.
تهیه سس سالاد
برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون و آب لیمو را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل سیاه به دلخواه اضافه کنید و این سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید.
استراحت دادن
بعد از اینکه سس را به سالاد اضافه کردید و خوب مخلوط کردید، روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. وقتی میخواهید سالاد را سرو کنید، روی آن برشهای لیمو ترش بگذارید و سرو نمایید.