مواد لازم و آموزش سالاد گردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد گردو
سالاد گردو یکی از سالادهای خوشمزه و مشهور در دنیا است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای یادگیری دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله سالاد گردو، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
پوست لیمو ترش | ۱ عدد |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
اورگانو | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس | |
سیر | ۱ حبه |
گردو | ۴ عدد |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ½ لیمو ترش |
پاستا | ۱۰۰ گرم |
فلفل چیلی | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
اورگانو | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد گردو
مرحله اول
برای درست کردن سالاد گردو خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم. بعد از آن، سس خردل را به کاسه اضافه میکنیم و پوست لیمو را به صورت ریز درون کاسه رنده میزنیم. سپس، آب لیمو ترش تازه را نیز به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا روغن زیتون را به مخلوط سس خردل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و اورگانو را به مخلوط سس خردل میافزاییم و مجدد هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، سینه مرغ را به صورت ورقهای برش میزنیم و برشهای مرغ را در مخلوط سس خردل قرار میدهیم. بعد آن را هم میزنیم تا مرغ کاملاً به سس آغشته شود. سپس روی کاسه را میپوشانیم و در یخچال میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا اجازه میدهیم فیلههای مرغ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند تا مزهدار شوند. در این حین، سس سالاد را درست میکنیم. برای این کار، پوست سیر را جدا کرده و در غذاساز میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پوست گردو را جدا کرده و مغز گردو را به غذاساز اضافه میکنیم. سپس سس خردل، آب لیمو ترش تازه، پنیر پارمزان، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه را به غذاساز میریزیم و همه مواد را با هم میکس میکنیم.
مرحله ششم
حالا بعد از ۲۰ دقیقه، فیله مرغ مزهدار شده را از یخچال خارج میکنیم. تابه گریل را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و فیلههای مرغ را در آن قرار میدهیم. اجازه میدهیم هر طرف مرغ ۴ دقیقه بپزد.
مرحله هفتم
وقتی مرغ کاملاً پخت، آن را از تابه خارج میکنیم و میگذاریم کاملاً خنک شود. سپس آن را به قطعات متوسط خرد میکنیم. یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم.
مرحله هشتم
حالا مقداری نمک به آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آب بجوشد. سپس، پاستا را به آب جوش میافزاییم و اجازه میدهیم کاملاً بپزد. بعد از پخت، آن را آبکش کرده و اجازه میدهیم آب اضافیاش خارج شود.
مرحله نهم
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن به تابه میریزیم. فلفل چیلی و اورگانو را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس پاستا را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دهم
حالا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه پاستا را با ادویهها تفت میدهیم. سپس آن را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم کاملاً خنک شود. در این حین، برگهای کاهو را جدا کرده، میشوییم و در آبکش قرار میدهیم.
مرحله یازدهم
وقتی آب اضافی کاهو کشیده شد، آنها را به اندازههای دلخواه برش میزنیم. سپس کف کاسه موردنظر کمی از سس مخصوص میریزیم و با لیسک سس را کف ظرف پخش میکنیم.
مرحله دوازدهم
حالا مقداری از کاهو را به کاسه اضافه میکنیم. سپس یک مغز گردو را در هاون میکوبیم و به سالاد گردو اضافه میکنیم. در ادامه، سس مخصوص و فیلههای مرغ خرد شده را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سیزدهم
در نهایت، این مراحل را تکرار میکنیم تا همه مواد تمام شود. سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا سس به تمام قسمتهای سالاد برسد. در صورت تمایل، میتوانیم این سالاد خوشمزه را به عنوان یک وعده کامل سرو کنیم. نوش جان.