مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد گل کلم

سالاد گل کلم یکی از سالادهای خوشمزه مخصوص فصل پاییز است و می‌توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد خوشمزه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ½ گل کلم متوسط
خیار ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
پیازچه ۴ ساقه
کنسرو ذرت ۱ لیوان
شوید ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد گل کلم

مرحله اول

برای درست کردن سالاد گل کلم مجلسی، ابتدا گل کلم را به تکه‌های بسیار کوچک تقسیم می‌کنیم. سپس آنها را به خوبی شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان خارج شود. بعد گل کلم‌ها را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، خیار و فلفل دلمه‌ای را به شکل مکعبی کوچک خرد کرده و به کاسه سالاد اضافه می‌کنیم. سپس پیازچه‌ها را هم به صورت ریز خرد کرده و همراه با کنسرو ذرت به باقی مواد در کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

اگر دوست داشته باشید، می‌توانید به جای کنسرو ذرت، مقداری ذرت پخته یا بخارپز شده را به سالاد اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد، سس مایونز و سس خردل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

حال آب لیمو ترش را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم تا ترکیب شوند. سپس شوید را خوب ریز خرد کرده و به سس اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

اگر شوید تازه در دسترس نداشته باشید، می‌توانید از شوید خشک استفاده کنید. بعد سس را به مواد سالاد اضافه کرده و همه مواد را به آرامی مخلوط می‌کنیم تا سس به تمام مواد برود.

مرحله ششم

وقتی سالاد به خوبی ترکیب شد، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی جا بیفتد. نکته مهم این است که اگر بخواهید، می‌توانید گل کلم را از قبل بخارپز کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا