مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد گندم و مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سالاد گندم و مرغ

سالاد گندم و مرغ یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب در کشور ترکیه است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. اگر دوست دارید طریقه درست کردن این سالاد را مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را از سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد کامل
ذرت پخته ۱ لیوان
خیار شور ۸ عدد متوسط
شوید تازه ۱ دسته کوچک
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سالاد گندم و مرغ

مرحله اول

برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا باید گندم را حداقل ۴ ساعت در آب بخیسانید. بعد از این زمان، آب گندم را خالی کرده و آن را به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت بگذارید و بگذارید گندم به مدت حدود یک ساعت بپزد تا نرم شود. در همین زمان، سینه مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ لیوان آب در یک قابلمه دیگر بگذارید.

مرحله سوم

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، کف‌های سفید روی سطح آب را جمع کنید و دور بریزید تا طعم مرغ بهتر شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، سس مایونز و ماست را با شوید خرد شده و کمی نمک و فلفل سیاه در یک کاسه مخلوط کنید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا سس بماند.

مرحله پنجم

وقتی گندم و مرغ پخته شدند، آنها را درون آبکش بریزید. سپس مرغ را به شکل ریش‌ریش یا مکعبی خرد کنید. گندم را که خنک شده است به همراه مرغ در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله ششم

در این مرحله، خیارشور را به شکل مکعبی خرد کنید و سپس همراه با ذرت به کاسه اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. حالا سس را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله هفتم

در آخر، سس را به مواد درون کاسه اضافه کنید و با قاشق به آرامی مواد را زیر و رو کنید تا سس به همه‌ جا برسد. سپس سالاد را تا زمان سرو در یخچال بگذارید تا خنک شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا