مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ساندویچ اسفناج

ساندویچ اسفناج یک غذای سالم و محبوب در سراسر جهان است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه ساندویچ اسفناج، به ادامه متن در سایت رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۴۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
پیاز ۲ عدد
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پنیر گودا ۴ ورق
نان تست ۸ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و کره به مقدار کافی

آموزش ساندویچ اسفناج

مرحله اول

برای شروع تهیه ساندویچ اسفناج، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری کره به آن اضافه کنید. بعد از آن پیاز را به تابه بیفزایید و خوب تفت دهید.

مرحله دوم

زمانی که پیاز نرم و شفاف شد، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس سیرها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید و به تابه اضافه نمایید.

مرحله سوم

سیر را کمی تفت دهید تا عطر آن خارج شود. سپس اسفناج را خوب بشویید و خرد کنید و به تابه اضافه کنید. این کار را انجام دهید تا آب اسفناج خارج شود.

مرحله چهارم

بگذارید آب اضافی اسفناج تبخیر شود و سپس کمی آن را تفت دهید تا سرخ شود. بعد از اینکه اسفناج خوب سرخ شد، خامه و پنیر پارمزان را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم

مواد را کمی تفت دهید تا خامه و پنیر پارمزان به خوبی با اسفناج ترکیب شوند. سپس مقداری از این مواد را روی یک تکه نان تست قرار دهید و یک ورق پنیر گودا روی آن بگذارید.

مرحله ششم

حالا یک تکه نان تست دیگر روی مواد قرار دهید. سپس یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری کره به آن اضافه کنید. اجازه دهید دو طرف نان تست کمی ترد و پنیر ذوب شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا