مواد لازم و آموزش ساندویچ اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ساندویچ اسفناج
ساندویچ اسفناج یک غذای سالم و محبوب در سراسر جهان است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه ساندویچ اسفناج، به ادامه متن در سایت رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
پیاز | ۲ عدد |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | ۴ ورق |
نان تست | ۸ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و کره | به مقدار کافی |
آموزش ساندویچ اسفناج
مرحله اول
برای شروع تهیه ساندویچ اسفناج، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری کره به آن اضافه کنید. بعد از آن پیاز را به تابه بیفزایید و خوب تفت دهید.
مرحله دوم
زمانی که پیاز نرم و شفاف شد، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس سیرها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید و به تابه اضافه نمایید.
مرحله سوم
سیر را کمی تفت دهید تا عطر آن خارج شود. سپس اسفناج را خوب بشویید و خرد کنید و به تابه اضافه کنید. این کار را انجام دهید تا آب اسفناج خارج شود.
مرحله چهارم
بگذارید آب اضافی اسفناج تبخیر شود و سپس کمی آن را تفت دهید تا سرخ شود. بعد از اینکه اسفناج خوب سرخ شد، خامه و پنیر پارمزان را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
مرحله پنجم
مواد را کمی تفت دهید تا خامه و پنیر پارمزان به خوبی با اسفناج ترکیب شوند. سپس مقداری از این مواد را روی یک تکه نان تست قرار دهید و یک ورق پنیر گودا روی آن بگذارید.
مرحله ششم
حالا یک تکه نان تست دیگر روی مواد قرار دهید. سپس یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری کره به آن اضافه کنید. اجازه دهید دو طرف نان تست کمی ترد و پنیر ذوب شود.