مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ ایتالیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ساندویچ ایتالیایی

ساندویچ ایتالیایی نوعی ساندویچ است که با مرغ، پنیر خامه‌ای و پنیر موزارلا آماده می‌شود. این مواد درون نان باگت قرار می‌گیرند و سپس در فر به خوشمزگی پخته می‌شوند. برای طعم بهتر، از ادویه‌های ایتالیایی در این ساندویچ استفاده شده که باعث می‌شود طعم این ساندویچ بسیار لذیذ و خاص باشد. در اینجا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه ساندویچ ایتالیایی را برای شما ارائه می‌دهیم. اگر می‌خواهید بیشتر بدانید، با ما همراه باشید.

“““html
مواد لازم ساندویچ ایتالیایی
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
ادویه ایتالیایی ۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا ۲ قاشق غذا خوری
نان باگت به مقدار لازم
مواد لازم برای ادویه ایتالیایی
جعفری خشک نصف قاشق غذا خوری
گیاه مریم گلی نصف قاشق چای خوری
رزماری خشک شده ۱ قاشق غذا خوری
ریحان خشک ۱ قاشق غذا خوری
اورگانو یا آویشن کوهی ۲ قاشق غذا خوری
گیاه مرزنگوش یا مرزنجوش ۱ قاشق غذا خوری
آویشن یک و نیم قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس مخصوص
کره ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
پنیر پارمزان ۱ قاشق غذا خوری

آموزش ساندویچ ایتالیایی

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ ایتالیایی خوشمزه، اول از همه پیازها را شسته، پوست کند و رنده می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سینه‌های مرغ را شسته و به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم و به پیازها اضافه کرده و تفت می‌دهیم. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، زردچوبه و ادویه کاری را هم اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا عطرشان آزاد شود.

مرحله سوم

حالا گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و با دستگاه غذا ساز یا مخلوط‌کن پوره می‌کنیم. سپس پوره گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم. بعد رب گوجه‌فرنگی و سس کچاپ را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس نصف استکان آب به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم بپزد تا مرغ‌ها کاملاً پخته شوند و آب غذا کم شده باشد. سپس کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای‌ها را روی منقل یا در فر کباب کرده و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا فلفل دلمه‌ای‌ها را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به دیگر مواد اضافه می‌کنیم. در این مرحله ادویه ایتالیایی را آماده می‌کنیم. برای تهیه ادویه ایتالیایی، جعفری خشک، گیاه مریم گلی، رزماری خشک شده، ریحان خشک و اورگانو یا آویشن کوهی را اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس همه این مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. بعد گیاه مرزنگوش یا مرزنجوش، آویشن، پودر سیر و پودر فلفل سیاه را به آن اضافه کرده، همه را با هم ترکیب کرده و در یک شیشه نگهداری می‌کنیم.

مرحله هفتم

از این مخلوط، یک قاشق چای‌خوری ادویه ایتالیایی را به ترکیب اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم. سپس پنیر خامه‌ای و پنیر موزارلا را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم پخته شود.

مرحله هشتم

در این مرحله باید سس مخصوص را آماده کنیم. برای این کار، کره را روی بخار کتری ذوب می‌کنیم. سپس جعفری خرد شده و پنیر پارمزان و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و کمی بگذارید بماند. نان باگت‌ها را با چنگال خالی می‌کنیم و از مواد پر می‌کنیم.

مرحله نهم

سپس سس مخصوص را با برس آشپزخانه روی نان‌ها می‌مالیم. سپس نان‌ها را در سینی فر قرار داده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا روی نان‌ها کمی ترد و طلایی شود. سپس آن را در ظرف مناسب داغ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش ساندویچ ایتالیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا