مواد لازم و آموزش ساندویچ صبحانه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ساندویچ صبحانه
ساندویچ یکی از غذاهایی است که به خاطر راحتی در مصرف و نیازی به ظرف نداریم، محبوبیت زیادی دارد. انواع مختلفی از ساندویچها وجود دارد. در اینجا روش تهیه یک ساندویچ صبحانه با ژامبون، تخم مرغ و پنیر گودا را یاد میگیریم. نان این ساندویچ با کره تست میشود که طعم خوشمزهای به آن میدهد. میتوانید این ساندویچ را به عنوان یک صبحانه خوشگل سرو کنید یا بعد از گریل کردن، آن را به تیکههای کوچکتر ببرید و با یک زیتون و خلال دندان تزئین کنید تا به عنوان غذایی راحت در جشنهای تولد مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ژامبون | ۲ ورق |
شیر | ½ پیمانه |
خامه صبحانه | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر خامهای | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | ۲ ورق |
نان سبوس دار | ۲ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت ساندویچ صبحانه
مرحله اول
برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه، ابتدا تخم مرغها را در یک کاسه میشکنیم. سپس نمک، فلفل، خامه و شیر را به آن اضافه میکنیم و همه را خوب مخلوط میکنیم. بعد، یک تابه را روی حرارت میگذاریم.
مرحله دوم
کره را داخل تابه میریزیم. وقتی کره ذوب شد، مخلوط تخم مرغی را در تابه میریزیم و مرتب هم میزنیم تا خوب بپزد. دو طرف نان را با کره میمالیم و سپس در یک تابه داغ، هر دو طرف نان را تست و برشته میکنیم. بعد از اینکه نان آماده شد، مخلوط تخم مرغی را روی آن میگذاریم.
مرحله سوم
ژامبون را کمی سرخ کرده و آن را روی تخم مرغها میگذاریم. سپس یک لایه پنیر گودا و دوباره تخم مرغها را روی آن قرار میدهیم. از طرف دیگر نان، پنیر خامهای میمالیم و آن را روی ساندویچ میگذاریم. میتوانید ساندویچها را گریل کنید یا همینطور سرو کنید.