مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ با سس پستو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ساندویچ مرغ با سس پستو

ساندویچ یکی از غذاهای خیابانی محبوب است که خوردن آن ساده و راحت است و به ظرف خاصی نیاز ندارد. به همین دلیل، خیلی‌ها آن را دوست دارند. یکی از انواع خوب ساندویچ، ساندویچ مرغ است. در این دستور، ساندویچ مرغ را با سس پستو و بادمجان گریل شده آماده می‌کنیم. می‌توانید این ساندویچ را در نان‌های کوچک درست کنید و به عنوان فینگر فود سرو کنید. برای یادگیری کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد
فیله مرغ به اندازه لازم
شیر نصف لیوان
فلفل و پودر سیر و نمک به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد برای سرخ کردن به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
نان باگت به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پستو
ریحان ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذا خوری
گردو ۵ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو تازه ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون به میزان لازم

آموزش ساندویچ مرغ با سس پستو

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ مرغ خوشمزه با سس پستو، اول باید سس پستو را آماده کنیم. برای تهیه آن، ریحان، آب لیمو تازه، گردو خرد شده، سیر، پنیر پارمزان و نمک را به مخلوط‌کن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم که خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

در

“““html

در این مرحله، روغن زیتون را کم کم اضافه می‌کنیم تا سس ما نرم و لطیف شود. حالا به سراغ آماده‌سازی مواد داخل ساندویچ می‌رویم. برای اینکار، بادمجان‌ها را شسته، پوست‌کنده و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله سوم

سپس مقداری نمک روی تکه‌های بادمجان می‌پاشیم و آن‌ها را داخل آبکش می‌گذاریم. یک شیء سنگین روی آن قرار می‌دهیم تا تلخی بادمجان‌ها به طور کامل خارج شود. تابه گریل را به مقدار کم چرب می‌کنیم و بادمجان‌ها را درون تابه گریل می‌کنیم.

مرحله چهارم

تکه‌های فیله مرغ را که از شب قبل با شیر، نمک، فلفل و پودر سیر مزه‌دار کرده‌ایم، داخل تخم‌مرغ و آرد می‌زنیم و در تابه با روغن سرخ می‌کنیم. نان ساندویچی را از وسط برش داده و مرغ و بادمجان را درون آن قرار می‌دهیم. در انتها، روی ساندویچ مقداری پستو می‌ریزیم و آن را سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا