مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ تنوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ساندویچ مرغ تنوری

ساندویچ مرغ تنوری یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که به روش‌های مختلف درست می‌شود، برای دیدن این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
هویج ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نان باگت ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

دستور پخت ساندویچ مرغ تنوری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری رستورانی ابتدا پیاز را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم، سپس آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز نرم شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا پیاز با ادویه‌ها خوب مخلوط شود. سپس گوشت مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. گوشت مرغ را خوب تفت می‌دهیم تا آب بیندازد و کاملاً سرخ شود.

مرحله سوم

بعد از سرخ شدن گوشت مرغ، فلفل دلمه‌ای و هویج را خرد می‌کنیم و همراه با گوشت مرغ کمی تفت می‌دهیم تا نرم شوند. در این مرحله کمی نمک و ادویه‌های دلخواه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا تابه را کنار می‌گذاریم تا مواد ساندویچ کمی خنک شوند. در این بین، برای درست کردن سس ساندویچ، سس مایونز را با سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سس را روی مواد ساندویچ می‌ریزیم و…
“““html

نان های باگت را برش می زنیم و بعد مقداری از مخلوط مرغ را درون آنها می‌گذاریم. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید کمی خیارشور، گوجه‌فرنگی و چیزهای دیگر هم به نان‌های باگت اضافه کنید.

مرحله ششم

حال، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس ساندویچ‌ها را به صورت کنار هم در یک ظرف پیرکس می‌چینیم و روی آنها را با پنیر زیاد می‌پوشانیم. بعد روی ظرف را با فویل می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، ظرف حاوی ساندویچ‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم. بعد از آن، به مدت ۵ دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوشمزه شود. در انتها، ساندویچ‌ها را با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا