مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ فوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ساندویچ مرغ فوری

ساندویچ مرغ فوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب از سراسر دنیا است که با مواد مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید تمام مراحل و مواد لازم برای تهیه این ساندویچ را به راحتی یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی ۱ عدد
پیازچه ½ پیمانه
گوجه‌فرنگی ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پودر پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
پودر آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
نان لواش به تعداد کافی
مواد لازم سس ساندویچ
ماست ۲ قاشق غذاخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور ۱ عدد
جعفری ۱ قاشق غذاخوری

آموزش ساندویچ مرغ فوری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعب‌های کوچک برش می‌زنیم. سپس پیاز را پوست کرده و به صورت خلالی و نازک خرد می‌کنیم. در ادامه فلفل دلمه‌ای را می‌شویم و به تکه‌های نازک برش می‌زنیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس پیاز خلالی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را درون تابه می‌ریزیم. حالا این مواد را به مدت ۱ دقیقه تفت می‌دهیم و بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پوست سیر را جدا می‌کنیم و با رنده‌ای ریز، سیر را درون تابه رنده می‌کنیم. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر پاپریکا و پودر سیر را به مخلوط اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود.

مرحله چهارم

حالا درب تابه را می‌بندیم و می‌گذاریم مرغ کاملاً بپزد. در حین پخت، گوجه را می‌شوییم و پوست آن را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد می‌کنیم و به مخلوط مرغ اضافه می‌کنیم. همچنین پیازچه را می‌شوییم و به صورت حلقه‌ای کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیازچه خرد شده را به مخلوط مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس دوباره درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۵ دقیقه مرغ به‌طور کامل بپزد. در این زمان سس ساندویچ را درست می‌کنیم.

مرحله ششم

برای تهیه سس، در یک کاسه ماست را می‌ریزیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یک‌دست شود. سپس سس مایونز را به ماست اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا این دو خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله جعفری را می‌شوییم و درون آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش خارج شود. سپس خیار شور را می‌شوییم و به صورت ریز رنده می‌کنیم و جعفری را نیز روی تخته به شکل ریز ریز خرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا خیار شور رنده شده را به همراه جعفری خرد شده به مخلوط سس اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا این مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا که مرغ کاملاً پخته شده، پنیر خامه‌ای را به مخلوط مرغ اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله نهم

بعد از اینکه پنیر خامه‌ای و مواد خوب ترکیب شد، حرارت را خاموش می‌کنیم. سپس نان لواش را درون تابه قرار می‌دهیم تا نان کمی به سس آغشته شود، و بعد نان را روی سطح کار می‌گذاریم و مقداری از مخلوط مرغ را در وسط نان می‌ریزیم.

مرحله دهم

حالا مقداری از سس و خیار شور را روی نان می‌مالیم و برای طعم بهتر مقداری پیاز و جعفری روی مواد می‌ریزیم. سپس ساندویچ را لقمه می‌کنیم. یک تابه مناسب را انتخاب کرده و روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله یازدهم

اجازه می‌دهیم تابه کاملاً داغ شود. سپس لقمه‌های ساندویچ را درون تابه می‌گذاریم و با قاشق یا کفگیر روی آن‌ها فشار می‌دهیم تا فشرده شده و گریل شوند. همه لقمه‌ها را به همین روش درون تابه گریل می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ فوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دوازدهم

در نهایت یک ظرف مناسب انتخاب کرده و لقمه‌های ساندویچ گریل شده را درون آن می‌گذاریم. در پایان ساندویچ مرغ فوری را به همراه سس مخصوص سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا