مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ فوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ساندویچ مرغ فوری
ساندویچ مرغ فوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب از سراسر دنیا است که با مواد مختلف درست میشود. اگر میخواهید تمام مراحل و مواد لازم برای تهیه این ساندویچ را به راحتی یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمهای رنگی | ۱ عدد |
پیازچه | ½ پیمانه |
گوجهفرنگی | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نان لواش | به تعداد کافی |
مواد لازم سس ساندویچ | |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
خیارشور | ۱ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش ساندویچ مرغ فوری
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعبهای کوچک برش میزنیم. سپس پیاز را پوست کرده و به صورت خلالی و نازک خرد میکنیم. در ادامه فلفل دلمهای را میشویم و به تکههای نازک برش میزنیم.
مرحله دوم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس پیاز خلالی و فلفل دلمهای خرد شده را درون تابه میریزیم. حالا این مواد را به مدت ۱ دقیقه تفت میدهیم و بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پوست سیر را جدا میکنیم و با رندهای ریز، سیر را درون تابه رنده میکنیم. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر پاپریکا و پودر سیر را به مخلوط اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی ادویهها گرفته شود.
مرحله چهارم
حالا درب تابه را میبندیم و میگذاریم مرغ کاملاً بپزد. در حین پخت، گوجه را میشوییم و پوست آن را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد میکنیم و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. همچنین پیازچه را میشوییم و به صورت حلقهای کوچک خرد میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیازچه خرد شده را به مخلوط مرغ اضافه کرده و هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس دوباره درب تابه را میبندیم و اجازه میدهیم به مدت ۵ دقیقه مرغ بهطور کامل بپزد. در این زمان سس ساندویچ را درست میکنیم.
مرحله ششم
برای تهیه سس، در یک کاسه ماست را میریزیم و با چنگال خوب هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس سس مایونز را به ماست اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا این دو خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله جعفری را میشوییم و درون آبکش میگذاریم تا آب اضافیاش خارج شود. سپس خیار شور را میشوییم و به صورت ریز رنده میکنیم و جعفری را نیز روی تخته به شکل ریز ریز خرد میکنیم.
مرحله هشتم
حالا خیار شور رنده شده را به همراه جعفری خرد شده به مخلوط سس اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا این مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا که مرغ کاملاً پخته شده، پنیر خامهای را به مخلوط مرغ اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله نهم
بعد از اینکه پنیر خامهای و مواد خوب ترکیب شد، حرارت را خاموش میکنیم. سپس نان لواش را درون تابه قرار میدهیم تا نان کمی به سس آغشته شود، و بعد نان را روی سطح کار میگذاریم و مقداری از مخلوط مرغ را در وسط نان میریزیم.
مرحله دهم
حالا مقداری از سس و خیار شور را روی نان میمالیم و برای طعم بهتر مقداری پیاز و جعفری روی مواد میریزیم. سپس ساندویچ را لقمه میکنیم. یک تابه مناسب را انتخاب کرده و روی حرارت میگذاریم.
مرحله یازدهم
اجازه میدهیم تابه کاملاً داغ شود. سپس لقمههای ساندویچ را درون تابه میگذاریم و با قاشق یا کفگیر روی آنها فشار میدهیم تا فشرده شده و گریل شوند. همه لقمهها را به همین روش درون تابه گریل میکنیم.
مرحله دوازدهم
در نهایت یک ظرف مناسب انتخاب کرده و لقمههای ساندویچ گریل شده را درون آن میگذاریم. در پایان ساندویچ مرغ فوری را به همراه سس مخصوص سرو میکنیم. نوش جان.