مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ و بادام برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ساندویچ مرغ و بادام
ساندویچ به خاطر راحتی استفاده، خیلی محبوب است و میتواند در پیک نیک یا خیابان خورده شود. یکی از انواع ساندویچها، ساندویچ مرغ و بادام است. در این ساندویچ از مرغ و سبزیجات مختلف استفاده میشود و با سس بادام و پنیر پیتزا طعمدار میشود. این ساندویچ در فر پخته میشود و داغ سرو میگردد. میتوانید این ساندویچ را در نانهای کوچک تهیه کنید و به عنوان فینگر فود در مهمانیها استفاده کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ساندویچ مرغ و بادام، با سایت رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
قارچ | ۳ عدد |
مرغ پخته شده | نصف سینه مرغ |
پنیر خامهای | ۲ قاشق غذا خوری |
اسفناج خرد و سرخ شده | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمهای خرد شده | نصف یک عدد |
ذرت | نصف پیمانه |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نان ساندویچی | ۱ عدد |
مواد لازم برای سس | |
قارچ ریز خرد شده | ۴ قاشق غذا خوری |
خیار شور ریز خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
بادام ریز خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش ساندویچ مرغ و بادام
مرحله اول
برای درست کردن ساندویچ خوشمزه مرغ و بادام، اول از همه باید مرغ را با کمی آب و ادویه دلخواه بپزید. وقتی مرغ پخته شد، آن را ریز خرد کنید. قارچها را هم به صورت حلقهای خرد کنید. سپس یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
مرحله دوم
سپس فلفل دلمهای و قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و…
“`
در ابتدا سمتی از اجاق را روشن میکنیم و کمی روغن در تابه میریزیم. سپس قارچها را خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و آنها را سرخ میکنیم. وقتی که آب قارچها بخار شد، مرغهای خرد شده را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم. در آخر، ذرت پخته شده و اسفناج که قبلاً سرخ کردهایم را به مخلوط اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.
مرحله سوم
وقتی که مواد خنک شد، پنیر خامهای را به آنها اضافه کرده و کنار میگذاریم. سپس یک تابه دیگر را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. قارچهای ریز خرد شده را به تابه اضافه کرده و بدون روغن تفت میدهیم تا آب آنها بخار شده و خشک شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، تابه را از روی حرارت برمیداریم و خیارشورهای خرد شده، سس مایونز، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم. سپس بادامهای خرد شده را هم اضافه کرده و همه مواد را بهخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، ابتدا روی نان باگت را برش میزنیم و کنار میگذاریم. سپس داخل نان را خالی کرده و یک لایه از سس بادام را در کف آن میریزیم. بعد، یک لایه مرغ و سپس یک لایه پنیر پیتزا میریزیم. دوباره سس و مخلوط مرغ و پنیر را اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سپس روی نان را که جدا کرده بودیم روی مواد قرار میدهیم و نان را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر نرم شده و نان کمی ترد شود. بعد از پخت، نان را از فر خارج کرده و به دو قسمت تقسیم میکنیم و با انواع سس سرو مینماییم.