مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ساندویچ مرغ و بادمجان

ساندویچ‌ها به خاطر راحتی استفاده، طرفداران زیادی دارند و معمولاً برای پیک نیک یا به عنوان غذای خیابانی تهیه می‌شوند. یکی از ساندویچ‌های خوشمزه، ساندویچ مرغ و بادمجان است. این ساندویچ شامل مرغ و بادمجان می‌باشد که با پنیر خامه‌ای و جعفری خوشمزه شده است. برای تهیه این ساندویچ، از نان هلندی استفاده می‌شود که به صورت چند نان کوچک کنار هم درست می‌شود. این ساندویچ‌های کوچک را می‌توان به عنوان غذاهای فینگر فود در مهمانی‌ها سرو کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله نحوه تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
فیله مرغ ۵ تکه
بادمجان سرخ شده ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر پیاز به مقدار لازم
نان هلندی ۱ عدد

آموزش ساندویچ مرغ و بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم. سپس مقداری نمک روی بادمجان‌ها می‌پاشیم و برای ۳۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم

بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را آبکشی می‌کنیم و کمی فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی روغن داغ شد، بادمجان‌ها را در آن سرخ می‌کنیم و سپس کنار می‌گذاریم. حالا فیله‌های مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و به آن‌ها فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا فیله‌های مرغ و ادویه‌ها را خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم‌دار شوند. سپس فیله‌ها را روی صفحه گریل می‌پزیم یا در روغن سرخ می‌کنیم و بعد کنار می‌گذاریم تا آماده مرحله بعد شویم.

مرحله پنجم

در این مرحله، در یک کاسه، جعفری خرد شده و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس نان هلندی را از وسط برش می‌زنیم و مخلوط پنیر و جعفری را روی نان می‌مالیم.

مرحله ششم

فیله‌های مرغ گریل شده را به صورت نواری برش می‌زنیم و روی مخلوط پنیر و جعفری قرار می‌دهیم. سپس بادمجان‌ها را نیز به صورت نواری برش می‌زنیم و روی مرغ‌ها می‌زنیم. نیمه دیگر نان را روی مواد می‌گذاریم. ساندویچ حالا آماده سرو است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا