مواد لازم و آموزش ساندویچ مرغ کباب شده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ساندویچ مرغ کباب شده
ساندویچ مرغ کباب شده یک انتخاب عالی و پر از طعم برای وعدههای سبک و خوشمزه است. در این ساندویچ، مرغ خوش عطر و کباب شده، سبزیجات تازه و سسهای خوشمزه با هم ترکیب شدهاند و یک وعده غذایی کامل و مغذی را به وجود میآورد. با استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت، میتوانید طعم بینظیری را تجربه کنید.
برای تهیه «ساندویچ مرغ» کباب شده، ابتدا سینههای مرغ را با آبلیموی تازه، سس سویا، سیر و آویشن مزهدار کرده و برای ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم. سپس، مرغها را روی گریل کباب میکنیم و در کنار پیازهای حلقهای کبابی و نان پیتا گرم، آماده سرو مینماییم. ترکیب گوجهفرنگی و پنیر فتا با آبلیموی تازه و روغن زیتون، به همراه سس ماست و گردو، به عنوان چاشنیها سرو میشود تا هر کس بتواند ساندویچ خود را با این مواد تزیین کرده و نوش جان کند.
مواد لازم | مقدار |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | ۳ عدد |
پیاز قرمز نازک حلقه شده | یک عدد بزرگ |
نان پیتا | ۶ عدد |
کاهوی خرد شده | نصف یک دسته |
زیتون سیاه | ۳۰۰ گرم |
جوانه گندم | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
سیر ریز شده | یک حبه |
آویشن خشک | ۲ قاشق چایخوری |
گوجهفرنگی خرد شده | ۲ عدد کوچک |
روغن زیتون | ۱/۴ پیمانه |
پنیر فتا خرد شده | یک پیمانه |
سس سویا | ۳ قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
مواد لازم | مقدار |
روغن زیتون | یک قاشق غذا خوری |
گردوی خردشده | ۱/۴ پیمانه |
سیر خردشده | یک حبه |
ماست ساده | یک پیمانه |
آموزش ساندویچ مرغ کباب شده
مرحله 1: مرینیت مرغ
سینه مرغ را بعد از شستشو و خشک کردن داخل یک ظرف شیشهای میگذاریم. سپس ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو، سس سویا، یک حبه سیر ریزشده و ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک را با هم ترکیب کرده و روی مرغها میریزیم. همه جا مرغها را با این مخلوط میپوشانیم و با پوشاندن ظرف با سلفون، آن را برای ۳۰ دقیقه در دمای اتاق نگه میداریم تا طعمدار شود.
مرحله 2: آمادهسازی مخلوط گوجه و پنیر فتا
در این مرحله، گوجهفرنگیهای خردشده و پنیر فتا را در یک ظرف کوچک ترکیب میکنیم. به این مخلوط، ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱/۴ پیمانه روغن زیتون و ۱ قاشق چایخوری آویشن باقیمانده اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند. این مخلوط را برای نیم ساعت کنار میگذاریم تا طعمها به هم بپرد.
مرحله 3: تهیه سس
برای تهیه سس، ماست ساده، یک حبه سیر خردشده، ۱/۴ پیمانه گردوی خردشده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط میکنیم.
مرحله 4: گرم کردن گریل
گریل را روی شعله متوسط روشن کرده و منتظر میمانیم تا داغ شود. سپس با اسپری روغن زیتون، سطح سبد گریل را چرب میکنیم تا مرغها و پیازها به راحتی و بدون چسبیدن پخته شوند.
مرحله 5: گریل کردن مرغ
مرغهای مرینیت شده را از ظرف بیرون میآوریم و روی سبد گریل قرار میدهیم. هر طرف مرغها را به مدت ۵ دقیقه گریل میکنیم، تا در مجموع ۱۰ دقیقه بر روی حرارت باشند و کاملاً پخته و طلایی شوند.
مرحله 6: افزودن پیاز به گریل
در حین پخت مرغ، حلقههای پیاز قرمز را روی سبد گریل میریزیم. پیازها را کباب میکنیم تا نرم و کمی تیره شوند.
مرحله 7: گرم کردن نان پیتا
هر طرف نانها را برای ۲ دقیقه روی گریل قرار میدهیم تا گرم و کمی ترد شوند. این کار باعث میشود نان طعمی دودی و بافتی خوشمزه پیدا کند.
مرحله 8: آمادهسازی و سرو ساندویچ
مرغ پخته شده را به قطعات نازک برش میزنیم. هنگام سرو، مواد را به همراه سس ماست و مخلوط گوجه و پنیر فتا روی میز میگذاریم. ساندویچ را با مرغ کباب شده، پیاز کبابی، مخلوط گوجه و پنیر، کاهو، زیتون سیاه، کمی از سس، جوانه گندم، نمک و فلفل درست میکنیم.