مواد لازم و آموزش ساندویچ کباب تابه ای ساده و خوشمزه با قارچ و پنیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ساندویچ کباب تابه ای
ساندویچ کباب تابه ای یکی از خوشمزهترین ساندویچهای ایرانی است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری این دستور پخت، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
جعفری | چند برگ |
پنیر گودا ورقهای | ۲ عدد |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
نان باگت | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و پودر سیر | به مقدار کافی |
دستور پخت ساندویچ کباب تابهای
مرحله اول
برای درست کردن ساندویچ کباب تابهای خوشمزه، ابتدا پیاز را پوست بریده، بشویید و رنده کنید. آب اضافی آن را خوب بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس یک تابه بزرگ بردارید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب گوشت کاملاً تبخیر شود. بعد مقداری روغن اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت سرخ شود. قارچها را بشویید، پوست بکنید و خرد کنید و یک تابه دیگر روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله سوم
چند قطره روغن در تابه بریزید و قارچها را داخل آن بگذارید. فلفل، آویشن، پودر سیر و کمی نمک به آن اضافه کنید و قارچها را سرخ کنید تا آب نیندازند. بعد از کمی سرخ شدن، قارچها را در یک بشقاب بریزید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
فلفل دلمهای و گوجهفرنگیها را بشویید و روی تخته آشپزخانه بگذارید. اول فلفل دلمهای را خرد کنید و سپس گوجهها را پوست بکنید و خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.
مرحله پنجم
فلفل دلمهایها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند (اگر زیاد بمانند تلخ میشوند). سپس آنها را در بشقاب بریزید و گوجهفرنگیها را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند. فلفلهای تفت دادهشده را به گوجهها اضافه کنید.
مرحله ششم
کمی فلفل، پودر سیر و نمک روی مواد بپاشید و سس گوجه را کنار بگذارید. نان باگت را باز کنید و به ترتیب کمی سس گوجه، فلفل دلمهای، گوشت سرخ شده، قارچ سرخ شده، کمی جعفری خرد شده و پنیر گودا را اضافه کنید و سپس ساندویچ را ببندید.
مرحله هفتم
یک تابه بدون روغن را روی حرارت بگذارید و ساندویچها را داخل آن بچینید. روی ساندویچها را با فویل یا یک تخته پوشانده و وزنهای مانند قابلمه یا آجر (که با آلومینیوم پوشانده شده باشد) روی آن بگذارید تا ساندویچها پرس شوند. سپس نوش جان کنید.