مواد لازم و آموزش ساندویچ گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ساندویچ گوشت
ساندویچ گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در دنیا است که میتوانید آن را با مواد مختلف درست کنید. برای یادگیری دستور پخت این ساندویچ با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
پنیر پیتزا | ۵۰ گرم |
پنیر گودا | ۲ ورق |
سیب زمینی | ۱ عدد درشت |
نان پیتا یا لواش | ۲ عدد |
آرد نخودچی | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
دستور پخت ساندویچ گوشت
مرحله اول
برای درست کردن ساندویچ گوشت خوشمزه، یکی از پیازها را رنده میکنیم و با فشار دست، آب اضافی آن را میگیریم. بعد پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد نخودچی، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز را به کاسه اضافه میکنیم و همه مواد را بخوبی با هم مخلوط میکنیم. این کار را به مدت چند دقیقه انجام میدهیم تا مخلوط یکدست شود.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مواد استراحت کنند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس مقدار مناسبی از مخلوط گوشت را به شکل همبرگر درمیآوریم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا هر دو طرف آن خوب قهوهای شود.
مرحله پنجم
پیازهای باقیمانده را خلالی خرد کرده و همراه با کمی روغن تفت میدهیم تا کاملاً کاراملی شود. بعد از آن پیاز کاراملی را کنار میگذاریم. سیبزمینیها را نیز خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم.
مرحله ششم
حالا نان پیتا را باز کرده و یک تکه گوشت سرخ شده در آن قرار میدهیم. سپس مقداری پنیر پیتزا و یک ورق پنیر گودا به همراه پیاز کاراملی و سیبزمینی سرخ شده در نان قرار میدهیم و نان را میپیچیم.
مرحله هفتم
در نهایت، یک تابه گریل روی حرارت میگذاریم و ساندویچها را بدون روغن روی آن قرار میدهیم تا نانها برشته شوند. در پایان، ساندویچها را همراه با سیبزمینی سرخکرده و سس دلخواه سرو میکنیم.