مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ گوشت بندری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ساندویچ گوشت بندری

ساندویچ گوشت بندری یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت راسته گوساله ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۶ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و ادویه مخلوط به مقدار کافی
ادویه گوشت، زردچوبه و پاپریکا به مقدار کافی
پودر سیر و پودر آویشن به مقدار کافی

آموزش ساندویچ گوشت بندری

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ بندری گوشت، اول از همه گوشت راسته گوساله را به قطعات کوچک ببرید و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز را به شکل ریز خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید.

مرحله دوم

پیاز را در قابلمه کمی تفت دهید، سپس مقداری ادویه گوشت، ادویه مخلوط، پاپریکا و پودر سیر اضافه کنید و بگذارید عطر ادویه‌ها بلند شود. بعد گوشت را به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت خوب سرخ شود.

مرحله سوم

حالا به میزان کافی آب گرم به قابلمه اضافه کنید تا گوشت را بپوشاند. بگذارید گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد و نرم شود و کمی از آب گوشت غلیظ باقی بماند.

مرحله چهارم

برای تهیه سس، پیاز باقی‌مانده را به شکل ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت دهید تا سبک و شفاف شود.

مرحله پنجم

سپس مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پودر آویشن به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه‌ها برطرف شود. گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس به شکل ریز خرد کنید.

مرحله ششم

گوجه‌فرنگی‌های خردشده را به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.

“““html

تا زمانی که گوجه‌فرنگی‌ها سرخ شوند. حالا قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نازک برش زده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس مواد را تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شوند.

مرحله هفتم

وقتی که مقداری از آب سس بخار شد، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رب به خوبی سرخ شود. سپس اجازه می‌دهیم سس حدود یک ساعت بپزد.

مرحله هشتم

وقتی گوشت کاملاً پخته و نرم شد، سس گوجه‌فرنگی را به قابلمه‌ای که حاوی گوشت است اضافه می‌کنیم. سپس مخلوط را خوب هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله نهم

پس از این زمان، مخلوط گوشت بندری را در نان باگت قرار می‌دهیم و با سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌کنیم. توجه داشته باشید که این غذا معمولاً تند است، اما می‌توانید به سلیقه خود درجه تندی آن را کاهش دهید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش ساندویچ گوشت بندری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا