مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ گوشت چرخ کرده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ساندویچ گوشت چرخ کرده

این ساندویچ یکی از ساندویچ‌های گرم است که با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای درست می‌شود. در این ساندویچ از گوجه و خیارشور و کاهو هم استفاده می‌شود. وجود پنیر در این ساندویچ طعم و بافت خوبی به آن می‌دهد. این ساندویچ به سرعت آماده می‌شود و می‌توان آن را جزو فست‌فودهای سالم به حساب آورد. می‌توان ساندویچ را در نان باگت یا نان‌های دیگر تهیه کرد. برای مهمانی‌ها و تولدها، می‌توانیم از نان باگت کوچک استفاده کنیم یا ساندویچ‌ها را به اندازه‌های کوچک ببریم.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
سیر 2 حبه
پنیر پیتزا 150 گرم
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
خیار شور 4 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
کاهو چند برگ

دستور پخت ساندویچ گوشت چرخ کرده

مرحله اول

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه، ابتدا پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و آن را به صورت خلالی خرد می‌کنیم. سپس یک ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و می‌پزیم تا نرم و طلایی شود. سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. بعد فلفل دلمه‌ای خردشده را به مواد اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگش کاملاً تغییر کند. سپس کمی نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم تا گوشت خوب بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله پنیر را اضافه می‌کنیم و درب ماهیتابه را می‌بندیم تا پنیر کاملاً آب شود. سپس شعله را خاموش کرده و کنار می‌گذاریم. نان باگت یا نان لواش را برمی‌داریم و مواد را داخل آن قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

کمی خیارشور و گوجه‌فرنگی برش‌خورده و کاهو را کنار گوشت‌ها قرار می‌دهیم و ساندویچ را می‌بندیم. می‌توانیم به دلخواه قارچ اضافه کنیم یا به جای گوشت از مرغ ریش‌ریش‌شده استفاده کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا