مواد لازم و آموزش ساندویچ گوشت چرخ کرده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ساندویچ گوشت چرخ کرده
این ساندویچ یکی از ساندویچهای گرم است که با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمهای درست میشود. در این ساندویچ از گوجه و خیارشور و کاهو هم استفاده میشود. وجود پنیر در این ساندویچ طعم و بافت خوبی به آن میدهد. این ساندویچ به سرعت آماده میشود و میتوان آن را جزو فستفودهای سالم به حساب آورد. میتوان ساندویچ را در نان باگت یا نانهای دیگر تهیه کرد. برای مهمانیها و تولدها، میتوانیم از نان باگت کوچک استفاده کنیم یا ساندویچها را به اندازههای کوچک ببریم.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
خیار شور | 4 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
کاهو | چند برگ |
دستور پخت ساندویچ گوشت چرخ کرده
مرحله اول
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه، ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم و آن را به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس یک ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را به ماهیتابه اضافه میکنیم و میپزیم تا نرم و طلایی شود. سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد فلفل دلمهای خردشده را به مواد اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.
مرحله سوم
حالا گوشت چرخ کرده را نیز اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگش کاملاً تغییر کند. سپس کمی نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا گوشت خوب بپزد.
مرحله چهارم
در این مرحله پنیر را اضافه میکنیم و درب ماهیتابه را میبندیم تا پنیر کاملاً آب شود. سپس شعله را خاموش کرده و کنار میگذاریم. نان باگت یا نان لواش را برمیداریم و مواد را داخل آن قرار میدهیم.
مرحله پنجم
کمی خیارشور و گوجهفرنگی برشخورده و کاهو را کنار گوشتها قرار میدهیم و ساندویچ را میبندیم. میتوانیم به دلخواه قارچ اضافه کنیم یا به جای گوشت از مرغ ریشریششده استفاده کنیم.