مواد لازم و آموزش سبزی پلو با سبزی خشک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سبزی پلو با سبزی خشک
سبزی پلو با سبزی خشک یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که معمولاً با ماهی سرو میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
کره | ۲۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
سبزی معطر خشک | به مقدار کافی |
زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش سبزی پلو با سبزی خشک
مرحله اول
برای درست کردن سبزی پلو با سبزی خشک، ابتدا برنج را بشویید و در یک کاسه با آب و نمک به مدت یک تا دو ساعت بخیسانید. بعد از این مدت، یک قابلمه مناسب انتخاب کنید.
مرحله دوم
حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، برنج خیس شده را آبکشی کنید.
مرحله سوم
برنج را به مخلوط آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بجوشد تا پخت اولیه انجام شود. در ۳ دقیقه پایانی، سیر را رنده کرده و به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از این مدت، یک دانه برنج را بین دو انگشت فشار دهید. اگر اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود، یعنی برنج آماده است. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکشی کنید.
مرحله پنجم
بعد از آبکشی برنج، اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. سپس مقداری روغن مایع در یک قابلمه بریزید و ته دیگ دلخواهتان را درون آن قرار دهید، سپس یک لایه از برنج آبکشی شده را بریزید.
مرحله ششم
حالا سبزیجات معطر خشک (مثل تره، گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی شنبلیله) و پودر تخم گشنیز را روی برنج پخش کنید و این کار را تا زمانی که مواد تمام شوند، ادامه دهید.
مرحله هفتم
حالا کره را به شکل مکعبهای کوچک ببرید و روی برنج قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی شعله پخش کن قرار دهید و درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید.
مرحله هشتم
پس از ۵ دقیقه، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سبزی پلو به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در آخر، سبزی پلو را در ظرف سرو قرار داده و به همراه ماهی، مرغ یا گوشت سرو کنید. نوش جان!