مواد لازم

مواد لازم و آموزش سرویسی گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سرویسی گوشت

سرویسی گوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به شهرهای جنوبی ایران برمی‌گردد. این غذا که به نام سرویسی گوشت هم شناخته می‌شود، می‌تواند با طعم‌های مختلف تهیه شود. اگر می‌خواهید آن را به سبک جنوبی درست کنید، بهتر است که کمی تندتر از غذاهای معمولی آماده کنید. سرویسی گوشت را می‌توانید به دلخواه خود با نان یا برنج سرو کنید. برای یادگیری بیشتر در مورد این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۶ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد درشت
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

دستور پخت سرویسی گوشت

مرحله اول

برای تهیه سرویسی گوشت به روش قشم، ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم و به صورت مکعبی (ریزتر از قیمه) خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس پیازها را پوست کنده، می‌شوییم و رنده می‌کنیم.

مرحله دوم

پیاز رنده شده را به کاسه گوشت اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا مواد ترکیب شوند. بعد کمی فلفل سیاه و نمک به گوشت می‌زنیم و آن‌ها را خوب زیر و رو می‌کنیم تا با ادویه‌ها ترکیب و طعم‌دار شوند.

مرحله سوم

اکنون روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به یخچال منتقل می‌کنیم تا یک شب تا صبح استراحت کند و مزه‌دار شود. بهتر است از گوشتی که کمی چربی دارد، استفاده کنیم.

مرحله چهارم

در مرحله بعد، کمی روغن در یک تابه گرم کرده و کاسه گوشت را از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس گوشت و پیازها را به تابه می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب گوشت‌ها کاملاً تبخیر شود و کمی برشته شوند.

مرحله پنجم

بعد از آن، نیم لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم تا گوشت‌ها به آرامی بپزند. اگر حرارت زیاد باشد، آب نجوشیده و گوشت‌ها نپخته می‌مانند و ممکن است مجبور شوید دوباره آب داغ اضافه کنید که طعم غذا را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

مرحله ششم

پس از این که حرارت را کم کردید، گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم و پوست آنها را کنده و خرد می‌کنیم. زمانی که گوشت پخته شد، گوجه‌ها را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را زیاد می‌کنیم تا گوجه‌ها آب نیندازند و به سرعت بپزند. تقریباً ۱۵ دقیقه پس از اضافه کردن گوجه‌ها، سرویسی گوشت ما آماده خواهد بود.

مرحله هشتم

همانطور که در ابتدا گفتیم، اگر می‌خواهید طعم اصلی این غذا را بچشید، باید تند باشد. بنابراین اگر این کار را نکردید، در انتهای پخت کمی فلفل اضافه کنید. سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا