مواد لازم و آموزش سر شیر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سر شیر
سر شیر یکی از انواع صبحانه خوشمزه و محبوب در دنیا است که معمولاً با عسل سرو میشود. برای یادگیری این روش، با سایت رضیم همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سر شیر | |
شیر خام | ۱ کیلوگرم |
طرز تهیه سر شیر خامهای
نکته مهم
برای درست کردن سر شیر محلی، ابتدا باید از شیری استفاده کنیم که سرشیر نداشته باشد. شیرهای پاستوریزه معمولاً سرشیر ندارند، چون شرکتهای لبنی قبل از بستهبندی، چربی و سرشیر را جدا میکنند.
ریختن شیر در قابلمه
بهترین انتخاب برای تهیه سر شیر، شیر گاومیش یا شیر گوسفند است. البته میتوان از شیر گاو نیز استفاده کرد، اما سر شیر گاومیش و گوسفند خوشمزهتر و چربتر هستند. شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید.
قرار دادن قابلمه روی حرارت
چون شیر ما یک کیلوگرم است، باید از قابلمهی کوچکی استفاده کنیم تا سر شیر غلیظتری داشته باشیم. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مراقب باشید که شیر سر نرود.
قرار دادن یخچال
شیر باید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید قابلمه به طور کامل خنک شود. وقتی که قابلمه سرد شد، به آرامی آن را بدون تکان دادن به یخچال منتقل کنید.
استراحت دادن
حالا باید شیر را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سر شیر کاملاً جمع شود. در این زمان، هیچوقت شیر را تکان ندهید یا هم نزنید. بعد از ۲۴ ساعت، با خلال دندان اطراف سر شیر را جدا کنید.
سرو
وقتی که اطراف سر شیر را جدا کردید، با یک چاقوی تیز، سر شیر را از وسط برش زده و داخل ظرفی که انتخاب کردهاید بریزید. شیر باقیمانده که به حدی چربیاش کم شده را نیز میتوان برای هر کاری که دوست دارید، استفاده کنید.