مواد لازم و آموزش سس دلسه دلچه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش سس دلسه دلچه
سس دلسه دلچه یک نوع سس غلیظ با طعمی شبیه کارامل است که برای پخت کیک، شیرینی و دسر استفاده میشود. شما میتوانید از شیر عسلهای آماده استفاده کنید یا این سس را به راحتی در خانه طبق دستور زیر تهیه کنید که از نظر هزینه به صرفهتر است. با ۴ لیوان شیر میتوانید حدود یک و نیم لیوان سس درست کنید. برای خواندن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سس دلسه دلچه، ادامه متن را دنبال کنید.
مواد لازم سس دلسه دلچه | |
شیر | ۴ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چای خوری |
آب | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش سس دلسه دلچه
مرحله اول
برای درست کردن سس خوشمزه دلسه دلچه، اول یک قابلمه مناسب بردارید و شیر و شکر را داخل آن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. دقت کنید که شیر نباید جوش بیاید، فقط باید گرم شود.
مرحله دوم
جوش شیرین را با آب مخلوط کرده و به شیر اضافه کنید. ممکن است به خاطر جوش شیرین، شیر کمی کف کند و بالا بیاید، ولی بعد از چند لحظه به حالت عادی برمیگردد. با یک قاشق چوبی کف را بگیرید و شعله را کم کنید.
ادامه آموزش سس دلسه دلچه
حرارت را طوری تنظیم کنید که شیر به آرامی بجوشد، اما به جوش نیاید. هر از گاهی با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از یک ساعت، رنگ سس کمی تیره میشود و به غلظت میرسد. در انتهای پخت، باید مدام هم بزنید تا سس یکنواخت شود و ته نگیرد.
مرحله چهارم
سعی کنید سس روی دیوارههای قابلمه با سس داخل آن ترکیب نشود. سس بیش از حد غلیظ نشود، زیرا بعد از سرد شدن خیلی سفت میشود. وقتی رنگ آن قهوهای شد، کمی از آن را بردارید و بگذارید خنک شود. اگر غلظت سس به حد کافی بود، از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.