مواد لازم

مواد لازم و آموزش سس پیله برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سس پیله

سس پیله یکی از غذاهای خوشمزه و معروف گیلان است که طعمی عالی دارد. این غذای ساده را می‌توان به راحتی با کمترین مواد اولیه تهیه کرد. سس پیله را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید و به عنوان پیش غذا نیز سرو کنید. برای آشنایی کامل و مراحل تهیه سس پیله، در ادامه با سایت آموزشی چی‌ شی همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
پیله پاچ باقلا یا لوبیا چیتی به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
شوید خشک ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار کافی
گوجه فرنگی به مقدار لازم (اختیاری)
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
نعنا و ریحان تازه برای تزئین به مقدار لازم

آموزش سس پیله

مرحله ۱: تمیز کردن و پختن باقلا

ابتدا پیله‌های باقالا تازه یا لوبیا چیتی را پاک کنید و سر و دم آن‌ها را بزنید. اگر رشته‌ای دارند، آن‌ها را جدا کنید. سپس باقالاها را بشویید. بعد در یک قابلمه آب بریزید و باقالاها را داخل آن قرار دهید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا باقالاها کاملاً پخته شوند.

مرحله ۲: خرد کردن سیب زمینی و شستن آن‌ها

در این حین که باقالاها پخته می‌شوند، چند سیب زمینی را پوست بکنید و به شکل دلخواه (نگینی یا خلالی) برش بزنید. سپس سیب زمینی‌ها را بشویید و داخل یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خالی شود و کاملا خشک شوند.

مرحله ۳: سرخ کردن سیب زمینی‌ها

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا روغن داغ شود. سپس سیب زمینی‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلايي و کریسپی بشوند.

“““html

سیب‌زمینی‌ها را به داخل تابه بریزید و با روغن داغ سرخ کنید. هر از گاهی سیب‌زمینی‌ها را هم بزنید تا همه قسمت‌های آن‌ها به یک اندازه سرخ شوند.

مرحله ۴: ریختن کره و روغن در تابه

سپس سیب‌زمینی‌ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن سس، ابتدا مقداری روغن در تابه بریزید، سپس کره را به آن اضافه کنید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. خوب هم بزنید تا روغن و کره کاملاً مخلوط شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن و تفت دادن رب گوجه و شوید

حالا مقداری رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود و بوی خامی رب بگیرد. سپس کمی شوید خشک به تابه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا عطر خوش شوید در سس پخش شود.

مرحله ۶: اضافه کردن و تفت دادن شویدها

شما می‌توانید از شوید تازه نیز استفاده کنید. شویدها را تمیز بشورید و به قطعات کوچک خرد کنید، سپس آن‌ها را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ شویدها کمی تغییر کند و عطر آن‌ها در سس پخش شود.

مرحله ۷: تفت دادن باقالاها با مواد سس

حالا باقالی‌های تازه را به مخلوط سس اضافه کنید. هم بزنید تا باقالی‌ها کمی تفت بخورند و عطر و طعم سس به خوبی در باقالی‌ها نفوذ کند. تقریباً بعد از ۵ دقیقه که باقالی‌ها را تفت دادید، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۸: تزئین کردن و سرو سس پیله

مقداری سس پیله را در ظرف مناسب بریزید و سیب‌زمینی‌های سرخ‌کرده را در اطراف آن قرار دهید. مقدار سیب‌زمینی بستگی به سلیقه شما دارد. سپس می‌توانید به دلخواه با چند برگ نعنا و ریحان تازه اطراف ظرف را تزیین کنید. در نهایت سس پیله را به عنوان یک غذای ساده و خوش‌طعمی همراه با نان تازه و انواع دورچین سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

  • آموزش کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
  • آموزش مالاوابیج مرغ خوشمزه و ساده به روش رشتی
  • آموزش لوبیا کباب رشتی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
  • آموزش واویشکا مرغ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی رشتی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا