مواد لازم و آموزش سس کاکائو خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سس کاکائو
در بسیاری از دستورهای تهیه کیک و دسرها از سس کاکائو استفاده میشود. شما میتوانید سس کاکائو را بخرید یا اینکه در خانه تهیه کنید. این سس برای رنگ کردن خامه قنادی و تزیین کیک بسیار مناسب است. سس کاکائو را میتوان در یک شیشه در بسته به مدت یک ماه نگهداری کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سس کاکائو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سس کاکائو | |
پودر کاکائو | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۲۵ تا ۳۰ گرم |
خامه قنادی | به مقدار لازم |
آموزش سس کاکائو
مرحله اول
برای درست کردن سس کاکائو خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کنید و پودر کاکائو را درون آن بریزید. سپس روغن را به پودر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیبی یکدست به دست بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله، ۲۵ گرم روغن دیگر به مخلوط اضافه کنید. اگر احساس کردید که مواد خیلی غلیظ شدهاند، میتوانید ۵ گرم باقی مانده روغن را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس مخلوط را روی بخار کتری به روش بن ماری گرم کنید تا پودر کاکائو کاملاً در روغن حل شود.
مرحله سوم
شما میتوانید این سس را در یک شیشه در بسته تا یک ماه نگهداری کنید. برای تهیه خامه کاکائویی، خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مقدار دلخواه از سس کاکائو به خامه اضافه کرده و هم بزنید. هرچه مقدار سس کاکائو بیشتر باشد، رنگ خامه تیرهتر خواهد شد.