مواد لازم و آموزش سمبوسه آبادانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه سمبوسه آبادانی
سمبوسه یک خوراک خوشمزه و سریع است که به راحتی آماده میشود. سمبوسه با سس قرمز ای که دارد، طعمی لذیذ به خود میگیرد. تهیه آن خیلی ساده و سریع است. امروزه سمبوسه یکی از غذاهای فست فودی محبوب است که معمولاً در کنار فلافل، سوسیس بندری و همبرگر سرو میشود و در بازار به وفور پیدا میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه آبادانی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای سمبوسه آبادانی | |
نان | ۴ عدد کامل |
سیبزمینی | ۳۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | نصف یک عدد |
پودر فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس سمبوسه | |
پیست تمر هندی | یک و نیم قاشق چایخوری |
سس تند | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سمبوسه آبادانی
مرحله اول
برای درست کردن سمبوسه خوشمزه به سبک آبادانی، اول از همه، سیبزمینیها را با پوست در آب بپزید. در حین اینکه سیبزمینیها در حال پختن هستند، یک پیاز بزرگ را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
حالا یک تابه را روی حرارت گرم کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. سپس کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد بعد فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، مخلوط پیاز سرخ شده و ادویهها را به سیبزمینیهای پخته و پوست کنده اضافه کنید و با گوشتکوب خوب له کنید. سپس جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
برای تهیه سس مخصوص سمبوسه، پیست تمر هندی را با سس تند مخلوط کنید و…“`html
می گذاریم روی حرارت خیلی کم به مدت ۱۰ دقیقه تا با هم بپزند! در انتها ۳ قاشق غذاخوری آب به سس اضافه کرده و زیر آن را خاموش میکنیم.
مرحله پنجم
برای درست کردن سمبوسهها، نان سمبوسه را به شکل مثلثی میپیچیم. وقتی مواد اولیه آماده شد، نانهای لواش را برش میزنیم و هر نان را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. حالا برای پیچیدن سمبوسه، مقداری از مواد را برداشته و در یک سمت نان قرار میدهیم.
مرحله ششم
سپس نان را به شکل مثلثی میپیچیم. این مثلث چند دور میچرخد تا تمام گوشههای آن بسته شود. بعد از اینکه سمبوسهها را پیچیدیم، آنها را در روغنی که حدود نیم سانت از سطح ظرف پر کرده سرخ میکنیم. باید دقت کنیم که سرخ کردن به آرامی انجام شود.
مرحله هفتم
برای اینکه سمبوسهها باز نشوند، قسمت پیچیده شده را ابتدا داخل روغن قرار میدهیم. وقتی یک طرف سمبوسهها سرخ شد، طرف دیگرشان را هم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن، روغن اضافی را با کاغذ خشککن یا با قرار دادن روی صافی میگیریم. سپس سمبوسهها را با سس آماده شده سرو میکنیم.