مواد لازم و آموزش سمبوسه سوسیس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سمبوسه سوسیس
سمبوسه سوسیس یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که میتوان با مواد مختلفی آن را درست کرد. برای یادگیری روش کامل تهیه سمبوسه سوسیس، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
سوسیس آلمانی | ۲ عدد |
جعفری | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
نان لواش | به مقدار کافی |
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
آموزش سمبوسه سوسیس
مرحله اول
برای تهیه سمبوسه سوسیس، ابتدا سیب زمینیها را تمیز میکنیم. سپس آنها را در قابلمهای پر از آب میگذاریم و قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم تا سیب زمینیها بپزند.
مرحله دوم
بعد از یک ساعت، وقتی سیب زمینیها کاملاً پخته شدند، آنها را خارج کرده و پوستشان را میگیریم. سپس با رنده ریز، آنها را رنده میکنیم تا نرم و پوره شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، پوست سوسیسها را جدا میکنیم و آنها را به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم. جعفری را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافیاش گرفته شود، سپس روی تخته گوشت میگذاریم.
مرحله چهارم
جعفری را به صورت ریز خرد میکنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و میشوییم و آن را به شکل خلالی نازک خرد میکنیم. بعد یک تابه روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پیاز را در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا کاملاً طلایی و سرخ شود. سپس سوسیسها را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا سوسیسها هم سرخ شوند. بعد از آن، پوره سیب زمینی را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله ششم
جعفری خُرد شده و ادویهها (زردچوبه، فلفل سیاه و نمک) را به مواد سمبوسه اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر تفت میدهیم. سپس از روی حرارت برمیداریم. نان لواش را به شکل مستطیلی برش میزنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، مقداری از مخلوط سمبوسه را روی لبه نانهای لواش میگذاریم و آنها را به شکل مثلثی میپیچیم. سپس یک تابه دیگر را روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم تا داغ شود.
مرحله هشتم
در نهایت، سمبوسهها را در تابه قرار میدهیم و هر دو طرف آنها را خوب سرخ میکنیم. سپس روغن اضافی آنها را با دستمال حولهای جذب میکنیم و در ظرف سرو میکذاریم. میتوانیم سمبوسهها را با سس دلخواه سرو کنیم. نوش جان!